2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 45 پست

صبحانه همسر، باشگاه ، خرید های خونه ، رقصیدن داخل خونه ، نهار خودم و همسر ، رسیدگی به کار های خونه و تمیز کاری ، خواب عصر ، شام خودم و همسر ، تا به خودت بیای و اینهارو انجام بدی شده شب بعدش هم دیدن ی فیلم یا سریال ، خواب ، حالا مهمون بگیرتت یا بخوای بری مهمونی یا کار اداری که بخوای صبح تا ظهر بیرون معطلشون بشی ، بری بازار و خرید ، با همسرت یا خواهرت و مادرت یا دوستات بری بیرون گردش  بیاد وسطشون این روتین بهم میخوره در کل اصن روتین اینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خونه داری خیلی خوبه هر موقع دلت خواست غدا می‌ذاری هر موقع دلت خواست میری خرید هر موقع دلت خوا ...

دقیقا خودتی و شوهرت اونم میاد یکم نازتو می‌کشه خانومم از صبح خسته شد ووو بعدش غذا براش درست می‌کنی تعریف غذاتو می‌کنه دلت گرفته باشه اگه بیکار باشه میبرت تفریح بیکار نباشه میزارتت پیش مامانت اینا میگه برو بگرد اینم پول ، مهمون داری سر حوصله خورشتتو میزاری جا بیوفته به خونه زندگیت می‌رسی ژله یا پاناکوتا درست می‌کنی واسه مهمون ها 

کلا خیلی خوبه خانم خونه بودن خوبه واقعا وقتی که شوهرت هم واقعا خوب باشه خیلی خوبه 

من پرستار بودم یعنی  طرحمو گدرونده بودم و یه بیما ستان خصوصی کار میکردم که حامله شدم دوقلو با استراحت مطلق

یه مدت از کار اومدمبیرکن تا اینکه ۲  ساله شدن

برگشتم سرکار

یه مدتی رفتم و دیدم واقعا نمیتونم

دیگه نمیرم سرکار

تو خونه به هنرم میرسم و ای  کیف میده خانه دار بودن