2777
2789
عنوان

بی اعصابا

139 بازدید | 15 پست

کیا مثل من اعصابشون خورده چرا؟

من به این دلایل عصبانیم 

۱.خدا باز هم خواستمو برآورده نکرد 

۲. اول صبحی یه سوتی دادم 

۳.آبگرمکن خرابه یه آقاهه اومده درستش کنه من چپیدم تو اتاق 

۴. خواهرم با من قهره سر سنگینه 

خلاصه اعصاب نیس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

۱.کار اوشونمون درست نمیشه

۲.دوسم میخاد بیاد خونمون میخاسنم ببرم خونه فامیلمون فامیل نزدیک حااالا بماند پیچوند درحالی که اولین باری بود که ازش چیزی میخاستم و همش فامیلای خودش خونشونه 😟😟😟

۳.خداااا😭😭😭

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل گاو زبون بنوشید و تکرار کن بیخیال دنیا فوقش ۶۰ سال دیگه زنده ام ! 😛

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

گلوم دردمیکنه 

بچم خونه رو خیلیییی بهم ریخته 

حس خونه تکونی ندارم 

حس خرید عید ندارم

😞😞😞😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

آبگرمکن و هر روز ما داستان داریمم.😠ولی من دیگه بیخیال شدم.الانم میرم ورزش کنم.تمدد اعصاب.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

قسط داریم کلی 😞

اجاره 😞

اخر سالم هست و‌هر چقد از سر و‌ته همه چی بزنیم بازم نیاز داریم خرید کنیم.. 😞😞😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی