2777
2789
ممنون عزیزم فعلا که سوار ماشین شد. رفت . گفتم زنگ بزن کلانتری. نیم ساعت پیش رفت و اومد . دوباره فعال ...

یه بار کارخونه بابام گربه رفته بود گیر افتاده بود درد گیرش هم مثل بانک‌ها بود هی صدا میداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

همیشه بخندی خوشگلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه بار کارخونه بابام گربه رفته بود گیر افتاده بود درد گیرش هم مثل بانک‌ها بود هی صدا میداد

کاش اینم پرنده ای چیزی باشه. هنوز که نیومده🥺🥺

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

منم ایندفعه نزاشتم مادرم ویلای ۷ تومنی رو دو دستی بده به اینا ولی وقتی نفرینم کرد ترسیدم الان که میگ ...

افرین عزیزدلم چون شما از پدرمادرت محافظت کردی اونم سوخته 

همیشه مراقبشون باش نزار سادگی کنن 

باورم نمیشه جملات ب این سادگی براتون نیاز ب تحلیل داره😐😂یعنی از بین بری

میخواستم ببینم به بچه های طرف هم نفرین کرده که نسل از بین بره یا نه که اگه به بچه های نمیگیره برم بهش بگم خدا ریشه خودت رو بکنه اما گفتم به نسل و و ذریه هم نفرین کرده من بیخیال سدم

شوهرتو بگو بره تو مغازه بخابه امن ترم هست

الان رفته هنوز نیومده. تازه یه طوطی سخنگو هم داریم تو مغازه است. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

سه تا آیت‌الکرسی بخونید صدقه بزارید انشاالله به خیر بگذره

💓💓💓