2789
عنوان

اهدا عضو

89 بازدید | 11 پست

سلام دخترم پانزده سالشه رفته کارت اهدا عضو گرفته از سایت برا خودش ..الان اومده میگه یه کار خوب و خیر انجام دادم .از وقتی گفته حالم خیلی بده اصلا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم .اولش فک کردم فتوشاپه .دعواش   کردم که از این شوخی ها نکن .بعد فهمیدم واقعا رفته سایت عضو شده 😓😭

خدا به تنش سلامتی بده ــبرو خداروشکر کن که برای هموطن و همنوع خودش نگرانه. ـمنم شاید ۲٠سالی میشه فرم انلاین پر کردم و دوست دارم وقت مردنم اگر مرگ مغزی شدم. اعضا بدنم اهدا بشه تا بشه خوراک مورچه ها 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار قشنگیه ک 

منم ی بار گفتم همسرم دعوام کرد می‌دونم ب خاطر بحث مالیشه میگه اگه طوریم شد بتونه اعضامو بفروشه🤣💔حالا فک میکنید دارم شوخی میکنم ولی کاملا جدی گفتم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

فکر کنم برنامه هزار و یک رو دیده یا از دوستاش شنیده 

عزیزم بد به دلتون راه ندین چیزی نیست فقط خواسته یک تصمیم درباره بدنش بگیره که باعث کار خیر باشه انشاالله دختر عمر طولانی و با عزت داشته باشه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

کار خوبی کرده که، والا باید تشویقش میکردی بخاطر این نوع دوستیش، آفرین به درک و شعور این دختر، منم بیست سالم بود گرفتم، اول همسرم که اون موقع فرند بودیم گرفت، منم تشویق کرد به گرفتن، منم گرفتم. قدر دخترت رو بدون و بخاطر فهمش خوشحال باش

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

الهی عزیزممم

چه حرکت قشنگی🥲

منم ۱۸ سالمه و همین چند ماه پیش کارت گرفتم

ان شاالله که سالیان سال کنار هم زندگی کنین

ولی خیلی کار خوبی کرد دخترت

واقعا احسنت به نوع تربیتتون

خیلی خوب میشه که همه انسان ها این کارت رو بگیرن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

همه اش فکرم درگیره .میگم کجا براش کم گذاشتم که ازالان بفکر مرگه .

مرگ هم جزوی از زندگیه ی مرحله اشه دیگه 

بخوابم نخوایم همه مون ب این مرحله میرسیم 

دور از جونش سالم و سلامت نمیان اعضاشو دربیاره ک 

ولی کار قشنگیه ک به فکر آدما در هر حالی هست 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )