2777
2789

اول پیاز فراوون سرخ میکنی 

بعد ادویه میزنی بهش 

نمک فلفل زردچوبه سیر و ادویه اش و عدس رو هم همون موقع بزن

آب اضافه میکنی وقتی آب جوش اومد سبزی بهش اضافه کن بهش وقتی پخته شد حبوبات فراووونی که از قبل پخته بودی رو اضافه کن 

من برای ۵ نفر یک کیلو سبزی آماده اضافه میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نخودو لوبیا که باید از قبل خیس بشه پخته بشه از امشب بزار خیس بشه فردا بزار بپزه 

بقیه مواد که  پیاز بزرگ سرخ میکنی اب میریزی  و برنج و بلغور و یدونه هویچ و عدس رو با اشکنه گوساله حاضری چند تا بزن بزار دو ساعت جا بیفته اخر سر سبزی و  رشنه رو بزن  اگه دیدی لعاب نداش یه قاشق اب سرد تو یه لیوان اب هم بزن  بریز     من آش هام مخشره

تبریز که اینجوری ولی بقیه شهرا انگار سبزی رو اول میریزن ولی ما آخر

اول از همه لوبیا و نخود رو بریز تو فلاسک آب‌جوش بریز،بزار خیس بخوره یه تیکه خیار بنداز داخلش عدس رو جداگانه بزار خیس بخوره 

پیاز داغ فراوون درست کن زردچوبه حسابی بزن سیر چرخ کن بزن نعنا بریز و آب بریز  به جوش که اومد سبزی اش رو بریز  نخود و لوبیا رو بریز عدس رو یه مقدار دیر تر بریز  یه تیکه آب قلمم بنداز آخر سر که همه ابنا پخت رشته بریز  و کشک فراوون  و نمک و فلفل اندازه کن اگه دیدی غلیظ نمیشه یه قاشق ارد حل کن تو یه لیوان آب و بریز 

واسه کشک روشن چند تا روش بهه بگم اولیش یه شیشه دوغ یر توش چند تا سیر بنداز هم برن و بزار یخچال موقع سرو تکون بده طعم سیر بگیره یا تو یه شیشه نوشابه کشک و سیر و آب بریز و تکون بده تا موقع سرو بزار یخچال  

دومیش یه سیرو سرخ کن بهش زردچوبه بزن و یکم زعفرون  کشک بریز این میشه مشک زرد زعفرونی میتونی پیاز هم بزنی

سومیش سیرداغ پیازداغ عنا زعفرون زردچوبه و کشک 

یا اینکه به کشک ففط زعفرون اضافه کن

واسه نعناع داغ روغن بزار داغ داغ بشه زردچوبه بزن و نعناع بریز همین

اگه کنجد داری بکوب بریز تو اش یا واسه روی اش هم خوبه

سمت ما بادمجون گوجه سیر و ادویه سرخ میکنن میریزن تو اش خیلی خوشمزه میشه

یه چیزی هست به اسم (کنو)نمیدونم ت تهران بهش چی میگن اگه اینو با کنجد مخلوط کنی آسیاب کنی یه قاشق بریز تو اش محشره