2777
2789
عنوان

اعتیاد به اینستا

159 بازدید | 21 پست

شدیدا معتاد شدم بهش 

وقتی پاکش میکنم سطح دوپامین خونم میاد پایین انگیزه ندارم میشینم اورتینک میکنم

وقتیم نصبش کنم زیاده روی میکنم تو استفاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اورتینگ تو کنترل کن

یه چیز جالب بگم سحر دختر مهستی با یه عزب پولدار ازدواج کرده یه دختر داره که اونم با با یه کویتی خیلی پولدار ازدواج کرده مراسم عروسیشون رویایی بود😄🥰اسم کاربریت دیدم یادم افتاد 

توی قسمت تنظیمات گوشی یه بخشی هست که میشه مقدار استفاده از برنامه ها رو تعیین کرد مثلا اونجا بزنین ۱ ساعت اینستاگرام 

البته اگر چندین ساعت استفاده میکنی بهتره آروم آروم استفاده رو کم کنین مثلا اگر ۵ ساعت در طول روزه تصمیم بگیرین که هر چند روز یکبار نیم ساعت کمتر استفاده کنین تا وفتی که برسه زیر ۱ ساعت

اینکه اینستاگرام رو حذف کردین ولی طاقت نیاوردی اینه که جایگزین خوبی براش انتخاب نکردی به جای اینستاگرام گردی میشه کتاب خوند پادکست گوش کرد ویدئو های آموزشی یوتیوب رو دید و برنامه یوگا در منزل کار کرد  موسیقی گوش کرد و رقصیدن و فیلم خوب دیدن و..

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
توی قسمت تنظیمات گوشی یه بخشی هست که میشه مقدار استفاده از برنامه ها رو تعیین کرد مثلا اونجا بزنین ۱ ...

اره خیلی کارای دیگه میشه کرد ولی من مشکل کمبود وقت دارم ریلزای اینستا کوتاهن. ولی جذاب سریع دوپامین ترشح میشه خوشحال میشی

مثلا من وسط درس خوندن خسته میشم میرم یه ویدیو میبینم انگیزه میگیرم ولی پادکست و یوتیوب و جایگزین ها باید وقت بزاری براش

باگ اینستاگرام اینه که اعتیاد اوره یه ریلز میبینم خوشحال میشم ولی هی بیشتر. و بیشتر میخوام و معتاد میشم

اره خیلی کارای دیگه میشه کرد ولی من مشکل کمبود وقت دارم ریلزای اینستا کوتاهن. ولی جذاب سریع دوپامین ...

به طور میانگین چند ساعت اینستاگردی میکنی

دقیفا نمیدونم اگه برم داتشگاه کمتر دلی یه روز که خونه باشم شاید حتی ۶ یا ۷ ساعت بشه

چه زیاد

یه مدت دوپامین  دتاکس انجام بدین 

اگر اهل مطالعه هستین دوتا کتاب درباره استفاده از مجازی معرفی کنم 

چه زیادیه مدت دوپامین دتاکس انجام بدین اگر اهل مطالعه هستین دوتا کتاب درباره استفاده از مجازی معرفی ...

من کلا زود اعتیاد پیدا میکنم به یه غذای خاص

به نینی سایت

به اینستا تشنه‌ی دوپامینم