2777
2789
عنوان

چاقی بیش از حد

346 بازدید | 30 پست

سلام لطفا کمک کنید من به خاطر افت قند مدام نون میخورم همین باعث شده طی ۹ماه ۱۶گیلو اضافه کنم دیگه کلافه شدم تورو خدا کمکم کنید چکار کنم نون نخورم ولی قندم نیفته

خدا کافیست

دکتر 

حتما با دکتر مشورت کنید 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برید پزشکاول دلیل پزشکیش رو بفهمیداگه هم از اعصاب تشخیص داده شد برید پزشک روانپزشک

چیزی نمیگن اونا میگن تلقین میکنی. واقعیتش اینه من خیلی میترسم طوری که نمیتونم بیرون برم میترسم قندم بیفته

خدا کافیست

منم افت قند شدید داشتم 

قندم میومد زیر هفتاد

دکتر میگفت گرسنه نمون

ولی همون روال عادی زندگی ادما باید سه ساعت یه بار باشه 

پیش هر دکتر تغذیه ای هم بری سه ساعت یه بار بهت یا وعده های اصلی میده یا میان وعده

کره بادوم زمینی هم بخر میان وعده یه قاشق چای خوری بخور خیلی سیر میکنه ولی حواست باشه زیادش چاق کننده هست شدیدا

یا مثلا من اون زمان که افت قند داشتم وزنمم رفته بود بالا بعد دکتر تغذیه بهم یه نهار کاملی داده بود که محال بود دیگه تا غروب گرسنه ام بشه میگفت ظهر هر چقدر دوست داری سالاد بخور و پنج شش تا قاشق برنج میداد و میگفت چهار تا قاشق ماستم بخور میتونی ماستت رو ماست و خیار کنی و خلاصه انقدر میخوردم که سیر میشدم یا مثلا میگفت تو وعده نهار و شامت همیشه سبزی خوردن باشه 

چیزی نمیگن اونا میگن تلقین میکنی. واقعیتش اینه من خیلی میترسم طوری که نمیتونم بیرون برم میترسم قندم ...

پس از اعصابه

هر روز غروب برو استخر

آب بهترین درمان مغزه

تو این مدت فقط پروتئین بخور

پروتئین بدنت کم شده... علاقه به نشاسته گرفتی

گوشت قرمز نگه میداره تو رو

چند ماه رژیم خوب با استخر بری، هم لاغر میشی هم اعصابت آروم میشه

پس از اعصابههر روز غروب برو استخرآب بهترین درمان مغزهتو این مدت فقط پروتئین بخورپروتئین بدنت کم شده. ...

من دیگه از این زندگی خسته شدم گاهی میزنه به سرم خودکشی کنم.

خدا کافیست