2777
2789
عنوان

عروسی با بچه ها

46 بازدید | 3 پست

امشب عروسی بودیم بعد خیلییییی بزرگ و مجلل بود باغشون و بااینکه گفته بودن بچه نیارید آورده بودن چند نفر بعد میگفتن باغ به این بزرگی چی میشه مگه.

بعد یه دختره رفت پشت عروس یه حالت تاج گل مانند خیلی بزرگ بود اون و انداخت زمین.

کلا له شدن گلا 

عروس نگا کرد چیزی نگفت معلوم بود حرص میخوره ولی بعد مامان دختر بچه هه صداش زد بدو بدو رفت

دارم فکر میکنم جدی که منم تو عروسیم بچه دعوت نکنم

حالا مونده البته تا مراسم ما 

ولی جدی با اینکه میگن بچه نیاد بازم میان.من شک دارم که باید چه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با این روش که بچه ها حذف بشن مخالفم ‌ اول که عروسی رو خانوادگی شرکت میکنن کسی نیست بچه نگه داره . بعدش هم تا دیر موقع طول میکشه خیلی سخته بچه همراه ادم نباشه . بعدشم بچه ها دوست دارن فضای جشن و عروسی رو . من فکر میکنم راه های خیلی جالب تری هست . مثلا این که یه بخشی از تالارا رو بذارن برای بازی بچه ها . توی کارت بنویسید لطفا در طول فیلمبرداری مراقب فرزندان دلبند خود باشید . و واقعا هم توی فامیلای نزدیکت دو سه نفرو بذاری اطراف جایگاه عروس مواظب بچه ها باشن که خرابکاری نکنن بچه ها ببینن یکی وایساده مواظبه میرن پی بازی خودشون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚