2777
2789
عنوان

پولدارا چه طور پولدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 57 پست
اره اکثر پولدارا اینجورن بیشتر درامدشون میره برای بقیه چون ذهنشون پولداره میگه میدم به بقیه پول که ه ...

نه این یکی خرج الواطیش میشهـ. جدیدا پی مواد و فساده. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها هم تو روستاها زمین های ابا اجدادی داشتن 

مثلا تو تهران دهه هشتاد مد شده بود میگفتن یارو خرشو تو لواسون فروخته پولدار شده اومده تهران 

اونایی که لواسونی بودن یهو یه شبه میلیاردر شده بودن 

فامیلای دوستم که خیلی ادمای ساده و روستایی ای بودن شده بودن همسایه علی پروین تو لواسون چون زمین زیاد داشتن تو لواسون میلیاردر شده بودن 

دو تا داداشای من با کار خیلی زیاد خیلی زیاداونقدر که قیمتش شد جون داداشام اونقدر تو کارههای نجاری و ...

من شوهرم خیلی کار می‌کنه خیلی بعضی موقع حالش بد میشه زودی خواب می‌ره سرش گیجه اصلا یه وضعیه اما بازم هیچ 

ببین برو داستان ادمای پولدار رو بخون همشون از پایین شروع کردنمثلا صاحب نون سحر میگفت که اول با موتور ...

متاسفانه منم ولخرجم همیشه بهترینها همیشه تو مغازه در حال خریدم این اداها باعث کم پولی شده

متاسفانه منم ولخرجم همیشه بهترینها همیشه تو مغازه در حال خریدم این اداها باعث کم پولی شده

ببین معمولا ادمای پولدار با فکرشون پولدار میشن وگرنه نه اینکه  از نظر جسمی از خودشون کار بکشن 

مثلا پدربزرگ من تو یه صنف دیگه بود اگه بهش پیشنهادای خوب دیگه تو صنفای دیگه میشد حتما سرمایه گذاری میکرد

یه جور میشه گفت دلالا خوب پول در میارن 

بعد که از دلالی خوب پول در اوردی باید بزنی تو کار ملک و املاک یا تولیدی بزنی 

مثلا یه کاربر اینجا میشناسم که از صفر با شوهرش شروع کرده بود و همیشه میگفت بعدا شوهرش وکیل شد بعدا در کنارش کارخونه ام دی اف هم زد و تو کار چیزای دیگه هم بود میگفت ماهی یه میلیارد درامدمون هست 

بعضی ها هم تو روستاها زمین های ابا اجدادی داشتن مثلا تو تهران دهه هشتاد مد شده بود میگفتن یارو خرشو ...

همین زمین داشتن قدیما پولدار شدن ما ک از صفر باید جلو بریم

ببین معمولا ادمای پولدار با فکرشون پولدار میشن وگرنه نه اینکه از نظر جسمی از خودشون کار بکشن مثلا پ ...

کاش منم این قدر رشد کنم از این فقر در بیام متاسفانه من شوهرم یه تنه کار می‌کنه نمیزاره در کنارش کمکش کنم

کاش منم این قدر رشد کنم از این فقر در بیام متاسفانه من شوهرم یه تنه کار می‌کنه نمیزاره در کنارش کمکش ...

ولی بگو حتما با یه بازاری دوست بشه 

نون تو دلالی هست 

اهان یکی دیگه هم که میشناسم که نسبتا پولدار شدن یه اقایی بود که جوونی میرفت از استارا لباس می اورد و کارشون گرفت و هی مغازه زدن و خانواده کار میکردن و بعد دیگه زدن تو کار واردات از چین و ترکیه و موقع حراجا میرفتن خرید میکردن و همینطور هی پیشرفت کردن و مغازه های گرون و بزرگ خریدن تو شهرشون 

الان که سنشون رفته بالاتر زدن تو کار بساز بفروشی و مغازه هارو هم دارن اجاره میدن که دیگه از کار پوشاک بکشن کنار 

ایشالله خدا به تن شوهرت سلامتی و به مالش برکت بده

نمیدونم چی بگم ، لعنت به این روزگار ، اما الان این پول لعنتی رو داریم،  ولی داداشم رو که با جون کندن این پول رو درآورد نداریم 

پس به چه دردمون میخوره ؟

ایشالله خدا به تن شوهرت سلامتی و به مالش برکت بدهنمیدونم چی بگم ، لعنت به این روزگار ، اما الان این ...

خیلی ممنون عزیزم. اره راست میگی هیچی مثل یه تن سلامت نیست