2777
2789
عنوان

سلام😍

101 بازدید | 12 پست

مامانای گل من دیروز رفتم غربالگری 

دکتر برای جنسیت هیچی نگفت

من خودم پرسیدم که گفت

خانوم خیلی زوده من قطعی بگم 

اگه الان بخواهید بگم احتمال داره دخترباشه

بنظرتون درسته؟پسر اگه باشه سریع نشون میده؟ یا تا الان که تازه رفتم تو هفته۱۳ زوده که مطمن بگم به همه دختره؟

نمیخوام بگم بعد اشتباه باشه

برا منم سونو ان تی نتونست جنسیت رو‌ببینه.. ینی تو‌دوازده هفته بودم. بعد تو‌نوزده هفته فهمیدم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیک سلام عزیزم، زوده. بگذار هفته هیجده بشه بعد بگو. خرید خاصی هم نکن چیزهای اسپرت بخر اگه ذوق خرید داری مثلا جغجغه و کفش و لباس قرمز و سورمه ای یا لیمویی بخر. تا انشاله دقیق مشخص بشه رنگهای اختصاصی تر بخری. 

علیک سلام عزیزم، زوده. بگذار هفته هیجده بشه بعد بگو. خرید خاصی هم نکن چیزهای اسپرت بخر اگه ذوق خرید ...

آخه عموهاش مادر خودم و و مادرشوهرم و خواهرشوهرم ذوق دارن هی می پرسن هر روز هر هفته میخوان چیز میز بخرن

الان قطعی گفتن؟نی نیتون چیه عزیز؟

نوزده هفته پسر بود. الان بچم ۲۲ ماهشه عزیز دلم 😁

بنظرم زوده و مطمعن نشو و‌جنسیتو‌نگو تا مطمعن نشدی 🌷😙

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
نوزده هفته پسر بود. الان بچم ۲۲ ماهشه عزیز دلم 😁 بنظرم زوده و مطمعن نشو و‌جنسیتو‌نگو تا نطمعن نشدی ...

منم دیروز دقیق ۱۲ تموم شد انروز تازه رفتم هفته ۱۳.امکان داره اشتباه باشه.آخه خانواده هامون کلی ذوق دارن بخدا هی زنگ میزنن جنسیتو میخوان برن خرید کنن کم کم براش موندم چی بگم دختره فردا پسر بود اسم من بد در میره

منم دیروز دقیق ۱۲ تموم شد انروز تازه رفتم هفته ۱۳.امکان داره اشتباه باشه.آخه خانواده هامون کلی ذوق د ...

احتمال خطا وجود داره عزیزم. بهشون بگو‌مشخص نبوده هنوز گفتن چند هفته دیگه مشخص میشه

مرسی عزیز جون❤❤

خواهش قربونت برم .‌‌‌‌‌‌‌‌مواظب خودتو‌نی نی باش 😙😙🌷🌷🌷🌷