2777
2789
عنوان

میخوام ایفون 16 بخرم خیلی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 63 پست
۱۳ که از رده خارج شده اصلا نخرایفون ۱۶ هم دوبرابر قیمت حقیقی خودش به دلار داره توی ایران فروخته میشه ...

اخه میدونی ۱۳ ها هم گرونن مثلا ۱۳ پرومکس‌ فک کنم بالای ۶۵ تومن باشه گفتم کلا سراغشون نرم 

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

به نظر من که اشتباههسامسونگ مدل بالا بخر کلی کارایی دارهاین آیفون چیه تو دهن همه افتاده فقط میخوان ا ...

نمیدونم بقیه برا کلاس میگیرن یا چی اما من خودم ب شخصه برای این انتخابم ایفونه چون

سامسونگ بعد 2 یا3 سال افت میکنن و قیمت سامسونگ دست دوم خیلی ازش کم میشه اما ایفون ارزش پولت حفط شده هست برا فروشش ضرر انچنانی نمیکنی

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بقیه برا کلاس میگیرن یا چی اما من خودم ب شخصه برای این انتخابم ایفونه چون سامسونگ بعد 2 یا3 ...

اره منم نظرم همینه مثلا ایفون با دلار قیمتش بالا میره ولی سامسونگ نه اینجوری نیست

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

من خیلی از گوشی سر در نمیارم حقیقتا فقط چیزی رو که دیدم و گفتم ولی اره حق با شماس من گوشیم a51 بود ا ...

اره گوشی های سامسونگ اولش لبری میکنن متاسفانه 

اره منم نظرم همینه مثلا ایفون با دلار قیمتش بالا میره ولی سامسونگ نه اینجوری نیست

بنظرم بزار پولتو جمع کن ی ریجستری شده بگیر بهتره

بنظرم بزار پولتو جمع کن ی ریجستری شده بگیر بهتره

والا دیگ نمیتونم بالای ۷۵ هزینه کنم🥲فک نکنم بتونم ریجستری بخرم

۱۳ هم حس میکنم دیگ قدیمی شده 🫠

من خودم ۱۲ نرمال دارم موندم ۱۳ پرو مکس بگیرم یا ۱۶ نرمال یاهم کلا هیچکدوم چون۱۳ خیلی قدیمیه ۱۶ هم ری ...

وای منم همینم

موندم ببن ۱۳ و ۱۶ 

واقعا دو راهی سختیهههههه

نمیدونم بقیه برا کلاس میگیرن یا چی اما من خودم ب شخصه برای این انتخابم ایفونه چون سامسونگ بعد 2 یا3 ...

دقیقا

سامسونگ سرعت تولیدش متاسفانه خیلی زیاده برای همین جدیدترین گوشی هم بگیری بعد چند ماه میبینی شده سری قبل

و معمولا بعد یه دوره هنگ میکنه بی دلیل

کیفیت باتری هم تقریبا پایینه

ایفون گزینه بهتری از لحاظ کیفیت 

دوربین بخوای اولترا هم قویه دوربینش ولی خب این مشکلاتم داره

البته که اولترا هم ۷۰ به بالاست

جدا عزیزم؟ اگ اطلاعاتی‌ داری راجبش میشه بهم بگی

ببین من از دیجی کالا خرید میکنم معمولا بعد دنبال لپ تاپ و گوشی که بودم دیدم کنارشون میزنه بیمه سامان

بعد نگاه کردم دیدم که شامل سرقت و چیزای دیگه میشه و فعلا هم دارن با تخفیف بالا میفروشن احتمالا جا بیفته بین مردم گرونترش کنن

از طرفی اسنپ هم همین بیمه سامان رو داره و من رفتم چک کردم حالا هفته ای چند بار هم اس ام اس میزنه که بیا بیمه گوشی بگیر با تخفیف بالا و نمیدونم قسطی 

منم مشورت کردم و گرفتم همون موقع سر گوشی که خریدم 

ببین من از دیجی کالا خرید میکنم معمولا بعد دنبال لپ تاپ و گوشی که بودم دیدم کنارشون میزنه بیمه سامان ...

اتفاقا توی اسنپ دیدم تخفیف هم بهم داده بود

پس اگر گرفتم بیمه اش کنم

مرسی فدات شم

الان بری سایت دیجی کالا مثلا گوشی ایفون یا سامسونگ رو بیاری کنارشون بیمه رو گذاشته 

اونجارو باز کنی نوشته که بیمه شامل چه چیزایی میشه 

الانم که دولت گفته میخواد برای دانشجوها بیمه گوشی و لپ تاپ بذاره