2777
2789
عنوان

میخوام ایفون 16 بخرم خیلی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 63 پست
من گوشی میان رده سامسونگمو جرئت نمیکنم تو خیابون از کیفم در بیارمموندم چطور ملت آیفون میگیرن دستشون� ...

منم جایی نمیبرمش😂واسه استفاده خونگی و عکاسی میخوام

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه میکنن جدیدا گوشی هارو سرقت هم شاملش میشه

جدا عزیزم؟ اگ اطلاعاتی‌ داری راجبش میشه بهم بگی

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

دآداشم s24 داره هر وقت باهاش عکس گرفتم دوستام بهم گفتن با دوربین گرفتی؟😂

عه پس ب اینم فکر بکنم

منم جایی نمیبرمش😂واسه استفاده خونگی و عکاسی میخوام

بگیر پس🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه دوربین حرفه ای بخری بهتر نیست؟

خیلی گرونتر در میاد🥲

۱۳ که از رده خارج شده اصلا نخر

ایفون ۱۶ هم دوبرابر قیمت حقیقی خودش به دلار داره توی ایران فروخته میشه

یعنی چیزی دوبرابر ارزش واقعی که شرکت تولید کننده براش تعیین کرده

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دآداشم s24 داره هر وقت باهاش عکس گرفتم دوستام بهم گفتن با دوربین گرفتی؟😂

بعد 2 یا3 سال افت میکنن و قیمت سامسونگ دست دوم خیلی ازش کم میشه اما ایفون ارزش پولت حفط شده هست برا فروشش ضرر انچنانی نمیکنی

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

اگه میخوای ۱۳ معمولی بخری به هیچچچچچ عنوان سمتش نرو۱۳ پرومکس خوبهمیتونی ۱۵ بخری ریجستری هم اومده یکم ...

هزینه ریجستری ۱۵ ب چ شکل هست؟ همین ۱۶ هم ریجستری میشه منتهی ۲۰ تومن هزینشه‌ نمی ارزه

بعد 2 یا3 سال افت میکنن و قیمت سامسونگ دست دوم خیلی ازش کم میشه اما ایفون ارزش پولت حفط شده هست برا ...

من خیلی از گوشی سر در نمیارم حقیقتا فقط چیزی رو که دیدم و گفتم 

ولی اره حق با شماس من گوشیم a51 بود اوایل خیلییی دوربین اش خوب بود اما بعد از ۲ ۳ سال کیفیت اش افت کرد

🌙💜