2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله راسته من خودم باورم نمیشد .توی جمع از خانواده پرسیدم گفتم الکیه.....عمه ام دست دخترش و داد بالا گفت نگاه کن شبی کع ماه گرفتگی بودع من خاروندم بچه هم داشته حرکت میکرده تو شکم قشنگ تا بالای دستش هست ماه گرفتگی

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

سلام.والا خودم امتحان نکردم ولی مادربزرگم وقتی عموم رو باردار بوده میگهدماه گرفتگی شد از قصد برای اینکه ببینه راسته یا نه ی گوشه ی بازوش رو میخارونه ..عموم روی بازوش جای ماه گرفتگی داره الان😯

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من ن ردش میکنم ن تایید ولی وقتی ماه روی جزر و مد دریا ب اون عظمت تاثیر داره ممکنه رو زن باردار هم اثر بزاره 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
بله راسته من خودم باورم نمیشد .توی جمع از خانواده پرسیدم گفتم الکیه.....عمه ام دست دخترش و داد بالا ...

خیلیا رو میشناسم خاروندن هیچ مشکلی هم پیش نیومد. ماه گرفتگی در اصل اختلال در مویرگ های خونیه. هیچ ربطی هم به کسوف و خسوف نداره

من ن ردش میکنم ن تایید ولی وقتی ماه روی جزر و مد دریا ب اون عظمت تاثیر داره ممکنه رو زن باردار هم اث ...

چه تائثیری روی جز رو مد دریا داره؟؟؟

خیلیا رو میشناسم خاروندن هیچ مشکلی هم پیش نیومد. ماه گرفتگی در اصل اختلال در مویرگ های خونیه. هیچ رب ...

میگم که من خودمم باور نداشتم ولی وقتی همه تائید کردن .منم باورم شد

چه تائثیری روی جز رو مد دریا داره؟؟؟

کلا وجود ماه دلیل جزر و مد دریاس یعنی اگه ماه نبود جز و مد هم اتفاق نمیفتاد. چند سال قبل هم ی مقاله خونده بودم ک روی درختاها هم تاثیر میزاره  

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
کلا وجود ماه دلیل جزر و مد دریاس یعنی اگه ماه نبود جز و مد هم اتفاق نمیفتاد. چند سال قبل هم ی مقاله ...

اها....بعد روی درختا چه تاثیری داره؟؟

اها....بعد روی درختا چه تاثیری داره؟؟

ببین تمام  سیارها از خودشون جاذبه دارن البته نوع جاذبه هاشون یکی نیست. ماه نزدیکترین کره ب زمینه پس نیروی جاذبش روی زمین بیشتر از بقیه اثر داره . همین نیروی جاذبه ماهه ک باعث جزر و مد میشه وهرچی ب نیمه ماه نزدیکتر بشیم این جاذبه بیشتر میشه چون ماه کاملتر میشه ماه شب چهارده ک شنیدی احیانا؟؟و هرچی از نیمه دورتر بشیم نیروی جاذبه کمتر. بزار ی چیزو کلی بهت بگم در واقع ماه روی مایعات موجود در روی زمین تاثیر داده مثل دریا مثل مایعاتی ک تو ساقه درختها هست مثل خونی ک توی بدن ما هست و مایعی ک دور جنینه.... واسه درختها هم همین بود ک میگفتن درختها هم دچار جزر مد میشن دقیقا مقالش یادم نیست. ولی لپ مطلبش این بود ک درختها هم دچار جزر و مد میشن. مبحث تاثیر ماه رو بدن خیلی طولانیه ولی معمولیترینش همینه ک باعث افزایش سرعت گردش خون میشه فقط در این حد بگم ک در  رشد مو .پارگی رگ در بیماران قلبی و...تاثیر داره من شخصا معتقدم طبق شرایط خاص ماه گرفتگی باعث ایجاد لک میشه یعنی هر ماهگرفتگی موجب لک نمیشه ولی خب اینجا نی نی سایته متهمت میکنن ب خرافه ولی من طبق مطالعاتم میگم 

وای چقدر نوشتم