2777
2789
عنوان

بنظرتون تصمیم درستیه‌کنکوریا

103 بازدید | 10 پست

من کنکوری ۴۰۵ ام تاالان ک تست و اینا هیچی رشتمم تجربیه دانشگاه اصفهان میخوام پزشکی ک نزدیک خونم باشه

من تجربم از نهایی امروز این بود ک باید درسارو از خیلی قبل تر خوند

مثلا زیستو از دو فصل آخر نمره نمیارم ک نرسیدم خوب مرور کنم  بخاطر مدرسه رفتن تو اردیبهشت 

من تصمیم گرفتم ک تابستون  در کنار جمع کردن دهم یازدهم  از درسای دوازدهم بخونم چون مدرسم واقعا مضخرفه و من مجبورم سه روز در هفته برم تا دی

اصن وقت نمیشه برا نهایی

مثلا میشه زیست دوازوهمو برا نهایی جمع کنم تست نه ها فقط نهایی

بعد نهایی یازدهمم ک همه ۱۸۱۷هستن نمیدونم اصن ترمیم کنم یان چون همه رو باید بخونم سال بعد

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

نه کار اشتباهیه

تابستون همون دهم یازدهم رو هم جمع کنی هنر کردی

دوازدهم هم از همون اول مهر با بودجه قلمچی ببر جلو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست یازدهم ترمیم بده من خودم دبیر زیستم سوالا سخت بود بعضی جاها

نمیشه تکدرس همه رو بابد امتحان بدم اخرین نمره لحاظ میشه  نمره زبستم ۱۸.۲۵میشه در بدترین حالت بده؟

نه کار اشتباهیهتابستون همون دهم یازدهم رو هم جمع کنی هنر کردیدوازدهم هم از همون اول مهر با بودجه قلم ...

آهان ممنون پس باید کتاب ببرم مدرسه بجای گوش دادن تو کلاس بخونم

نمیشه تکدرس همه رو بابد امتحان بدم اخرین نمره لحاظ میشه نمره زبستم ۱۸.۲۵میشه در بدترین حالت بده؟

نمره ۱۸/۲۵ خوبه ترمیم نکن 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

توصیه من اینه دوازدهم رو زودتر شروع کنی از تیر استارت بزن درکنارش دهم ویازدهم رو جمع کن اما اولویتت ...

آهان من یه سری ویدیو جمعبندی برای زیست میبینم دوزادهمو  و سعی میکنم یاد بگیرم ک از مهر تست بزنمش پس ممنون