2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم😭

6970 بازدید | 184 پست

توروخدا ی راهکاری چیزی بدین چیکار کنم لعنت بهشون لعنت.

من خیلی وقت پیش ب خواهر عوضیم و شوهرم شک داشتم.ب خاطر خیلی چیزهایی ک دیدم ولی حوصله ندارم الان بگم.ولی همش میگفتم ن بابا چیزی نیست تو اشتباه میکنی

تا اینکه تو ماشین شوهرم کلی رسید واریز پول ب حساب خواهرم دیدم 

اصلا شوکه شدم تاریخاشم مال چن ماه پیشه گفتم اینا چیه یهووو گفت هیچی هیچی قرض بودم بهش گفتم چرا ب من نگفتی گفت شکاکی بددلی بهت نگفتم ک ازش قرض گرفتم 

زنگ زدم ب خواهر اشغالم گفتم این پولا چیه فلانی بهت زده گفت کدوم پولا پولی نزده  گفتم الان رسیداش جلوی منه چیه اینا سکوت کرد گفت چیزی نیست حالا بعداً بهت میگم بعد گوشی رو قطع کرد هرچی زنگ زدم ج نداد 

من اصلا فهمیدم هم خواهرم هم اون بیشرف هول کردن اصلا شوکه شدن خلاصه  شروع کردم جیغ داد و هوار و دعوا و خلاصه از ماشین پیاده شدم قهر کردم رفتم تو خیابون شوهرمم رفت

بازم هرچی زنگ زدم ب خواهرم دیدم ج نمی‌ده بعد دیدم اشغاله ب شوهرمم زنگ زدم دیدم اشغاله.خلاصه انقد شماره خاهرمو گرفتم تا بعد دو سه ساعت ج داد ک اره من این پولو ب خاطر تو قرض دادم تو نمک نشناسی مریضی بشکنه دستم شوهرت زنگ زد ک پول لازم داره دستش تنگه میخواد برات هدیه بخره منم بهش دادم یهووو شروع کرد ب گریه زاری هق هق گریه داری تهمت میزنی داری گناهمو میشوری حلالت نمیکنم و از این حرفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگ زنگ زدن به همدیگه، هماهنگ کردن....بی وجدانا.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

ب خواهرم گفتم باشه جون بچتو قسم بخور ک‌همینطوره ک میگی. دوباره شروع کرد ب گریه و داد زدن تو ب بچه من چیکار داری تو نمک نشناسی حیف محبتم ب تو حیف من احمق ک آمدم خوبی کنم کباب شدم گفتم خب چرا میزنی ب هوچی بازی ی قسم بخور هم خودتو راحت کن هم منمو

قسم نخورد ک نخورد گفت الان زنگ میزنم شوهرت بیاد فلان جا توام بیا رو در رو کنیم ببینیم چقدر قرص دادم اون چقد پس داده گفتم باشه رسید واریز تو بیار .گفت من رسید ندارم انداختم دور.ی ساعت دیگه میام رو در رو حرف بزنیم

گفتم باشه.بعد فک کردم اگه واقعا پول قرضی باشه بالاخره پرینت حسابش معلوم میشه دیگه زنگ زدم ب شوهرم گفتم برو خونه کارت ملیتو بیار با کارت بانکیت خودتم بیا فلان جا.گفت برای چی گفتم می‌خوام پرینت حسابتو بگیریم ببینم چقد پول واریز کردی.ب خواهرمم زنگ زدم ک کارت ملی و کارت بانکیتو بیار بریم بانک.ی لحظه مکث کرد باز زد ب هوچی بازی گفت الان میام ال میکنم با میکنم معلوم میشه حق با کیه و فلان