شااااااانس من حالا که عروسی دعوت شدم زیر چشام سیاااااااه شده صورتمم پر جوش
😭😂 نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شده از خواب میتونه باشه؟ چون چندوقته سر وقت نمیخوابم
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
اره هم از خواب از استرس و مواد غذایی رو بالشتی کثیف موهای چرب و هورمون ها و...فقط برو دکتر بهت محلول ...
۱۵ سالمه میدونم دوره بلوغه ولی من تا چندوقت پیش اصلا جوش نمیزدم خیلی کم دکترم مامانم نمیبره میگه توی این سن همه همینن
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
اووو خب بابا هنوز کوچولویی و اوج بلوغته طبیعیه اصلا بهشون دست نزن روش آبلیمو بزن یا یخ بذار آب گوجه ...
اها مرسی❤