2777
2789

هر چقد اب میخورم انگار نه انگار دهنم عین کویر میشه. چند ساله قهوه میخورم هر روز عوارضش رو بدنم یه مدله و هی تغییر میکنه. ینی هیچ جوری نمیشه بدنم با قهوه کنار بیاد؟ این خارجیا ترکا چطور همش قهوه میخورن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عجیب به نظر برسه ولی دستام میلرزه و یه سنگینی ای توی معده ام احساس میکنم گلو و دهنمم خشک میشه م ...

خب اینا که دقیقا علایم منه. من یه مدت تا قهوه میخورم گزگز دست چپ و طرف چپم کامل شروع میشد حالا اون رفع شده جدیدا تا قهوه میخورم دهنم عین کویر میشه

منم با خودم میگم چون ایرانیا دستگاه اسیابشو ندارن و پودر میخرن نکنه ناخالصی چیزی اضافه میکنن

هرجا میخری وایستا جلو خودت پودر کنن. بیار خونه خودت درست کن. پودر شده اماده بیرون نخر. خطر ناکه خدا میدونه شاید چیزی قاطیش کردن

خب اینا که دقیقا علایم منه. من یه مدت تا قهوه میخورم گزگز دست چپ و طرف چپم کامل شروع میشد حالا اون ر ...

آره کلا قهوه نمیسازه بهمون 

من دیگه نمیخورم فقط یه موقع هایی که امتحان دارم شب نخوابیدم میخورم چایی سبز میخورم بیشتر با ماچا