ترنم_باران6 مدیر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 عنوان هاله بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 71 پست وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم..... 1396/11/26 | 07:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 ممنون از راهنماییت آجی خواهش می کنم گلم وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 برو از بده دخترررررررر آخه امروز نمیتونم، فردا هم که تعطیله، میمونه شنبه☺ وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
کنجد۲۰۱۸ عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 908 آخه امروز نمیتونم، فردا هم که تعطیله، میمونه شنبه☺ وااا پرا امروز نتونی؟؟؟پس برو ی بیبی چک دیگه خارجی بخر امتحان کن اگر اونم مثبت باشه دیگه شک نکن.چقدر ریلکسی من میخواستم برم ازمایش ۲ تا بیبی گذاشتم هردوتاشم مثبت شد دل تودلم نبود
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 عزیزم مبارکه دو روز دیگه برو ازمایش بده پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 آخه امروز نمیتونم، فردا هم که تعطیله، میمونه شنبه☺ اره یکم دیر برو بتا بره بالا وگرنه میگن مشکوکه باز بیا و... فقط اعصابت خودد میشهشنبه یا یک شنبه برو ازمایشم بگو تیتر بتا بگیرن پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 وااا پرا امروز نتونی؟؟؟پس برو ی بیبی چک دیگه خارجی بخر امتحان کن اگر اونم مثبت باشه دیگه شک نکن.چقدر ... خودمم دوست دارم زودتر بفهمم، ولی فعلا شرایط جور نیست،☺ مدیکور خارجیه؟ وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 اره یکم دیر برو بتا بره بالا وگرنه میگن مشکوکه باز بیا و... فقط اعصابت خودد میشه شنبه یا یک شنبه بر ... ممنون عزیزم بابت تبریکت، مرسی از راهنماییت گلم😘 وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
آرااااااااااا عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 304 مال منم همینطور بود مبارکه 30 مین طول میکشید تا مثبت شه
مهساجووونم عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2353 ممنون عزیزم بابت تبریکت، مرسی از راهنماییت گلم😘 استاتر جوون شما باردار بودین
پارمیس1397 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 306 مدیکوره؟ منم دوتابی بی با دوتامارک مختلف زدم مثبت شد بازدوباره دیروز ی دونه ازهمین مدیکورا زدم منف ... عزیزم شما اونموقع که مدیکور منفی شد بعد نیم ساعت یه ساعت خط افتاده بود باردار بودین؟که گفتین با مارکای دیگه مثبت بود
پارمیس1397 عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 306 مال منم همینطور بود مبارکه 30 مین طول میکشید تا مثبت شه عزیزم یعنی اول کاملا منفی و سغید بود بی بی تون بعد از نیم ساعت مثبت میشد هاله ش چطوری بود؟مدیکور بودبی بی تون
شهرزاد75 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1082 عزیزم شما اونموقع که مدیکور منفی شد بعد نیم ساعت یه ساعت خط افتاده بود باردار بودین؟که گفتین با مارک ... اره باردار بودم الانم پنج ماهمه به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!