2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دنا_‍ ببخشید بابت تگم ولی چون برام مهم بود مجبور شدم میشه بگی با عشقم ازدواج میکنم؟بهش میرسم؟

بابت پست آخرت تو‌تاپیکم‌

این به نیت شما گرفته شد

به زودي گره ي كارت باز ميشود و به هر خواسته اي كه داري ميرسي ممكن است كسي به زودي به جمع خانواده ي شما افزوده شود دوستان خوبي داري به وقت نياز با آنها مشورت كن . تا حدي از شر بدخواهان در امان هستي . در چند روز آينده يك خبر خوشحال كننده ميشنويد . اگر ارزو و يا نيتي داري به آن ميرسي . در كارهايت به خدا توكل كن تا به اميد حق كارهايت درست به انجام برسد رازت را به هر كس نگو خوددار باش و از بديها پرهيز كن . آنچه را كه انتظار داري انشا الله به زودي به دست خواهي آورد

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
بابت پست آخرت تو‌تاپیکم‌این به نیت شما گرفته شد به زودي گره ي كارت باز ميشود و به هر خواسته اي كه دا ...

خیلی ممنون 

مطمئن باشین بهترینا براتون تو راهه نمیدونم مشکلتون چیه ولی به بهترین شکل ممکن اوکی میشه اینو کاملا حس میکنم

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

خیلی ممنون مطمئن باشین بهترینا براتون تو راهه نمیدونم مشکلتون چیه ولی به بهترین شکل ممکن اوکی میشه ا ...

مرسی عزیزم 

خدا از دهنتون بشنوه 

دعا کن بیام ریپ بزنم خبرشو بدم که شده 

راستی هر بار تاپیکی داشتی تگم کن خیلی کاربر فهمیده و مهربونی هستین

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
مرسی عزیزم خدا از دهنتون بشنوه دعا کن بیام ریپ بزنم خبرشو بدم که شده راستی هر بار تاپیکی داشتی تگم ک ...

مطمئن باشین بهترینا رقم میخوره منتظرم خبرشم بدین

شما لطف دارین 

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا