2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

35 بازدید | 4 پست

آقا من شرمنده تک تک تون هستم

من وسواس دارم و خب دیروز شک کردم که با عرض معذرت کمی ادرار کردم با اینکه تقریبا یقین پیدا کردم ولی چون میگن شک آدم وسواسی درست نیست منم سعی کردم بیخیالش بشم 

این گذشت تا امروز 

خواستم چایی دم کنم دستامو شستم اومدم کتری رو آب کنم خوب که گذاشتم رو گاز و جوشید یادم اومد که دستام قبل از اینکه بخوره به کتری به مانتوم خورده که مانتومم مطمئن هستم که خورده به شلوارم الآنم چایی دم شده ولی میترسم نجس باشه چیکار کنم خدایاااااا دارم دیوونه میشم 

بنظرتون اونم نجس شده نمی‌دونم با چه بهونه ای نزارم چایی بخورن😭😭😭😭😭😭

زشته برای این موضوع قسم خدا رو میدین

دست رو مگه کردی داخل آب؟ 

خب میگی دستت رو شستی دیگه چه نجسی

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

زشته برای این موضوع قسم خدا رو میدیندست رو مگه کردی داخل آب؟ خب میگی دستت رو شستی دیگه چه نجسی

شرمندتم خیلی بخدا سخته وسواس داشته باشی

دستمو تا جایی که یادمه زدم به در و دسته کتری فکر کنم

ولی میترسم آب دستم به داخلش ریخته باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شرمندتم خیلی بخدا سخته وسواس داشته باشیدستمو تا جایی که یادمه زدم به در و دسته کتری فکر کنمولی میترس ...

شرمنده من نباش گناهه قسم دادن

ابی که بجوشه دیگه مشکلی نداره

دستتم که شستی خیلی نگرانی چایی رو عوض کن

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

شرمنده من نباش گناهه قسم دادنابی که بجوشه دیگه مشکلی ندارهدستتم که شستی خیلی نگرانی چایی رو عوض کن

ای خداااا😭

دستمو شستم ولی همون دست خیس خورده به مانتوم که بعدش زدم به کتری

خوب که جوشید و چایی درست شدو......تازه یادم اومد