2777
2789
عنوان

نظرتون

196 بازدید | 14 پست

چقد با این جمله موافقید ؟

**  تو شناخت ادما، صدای رفتارها ، خیلی بلندتر از صدای حرفهاست. **

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگما 🖤⃝🤍 اینو خودت درست کردی؟😍

ن عزیز منم مث شما کپی کردم 

خیییلی قشنگه عاشقشم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ن عزیز منم مث شما کپی کردم خیییلی قشنگه عاشقشم

آره منم خواستم زرنگی کنم گفتم کپی کنم رنگاشو عوض کنم

ولی نمیشه😂😂

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

🖤⃝❤️می‌خوام مشکیشو عوض کنم که نمیشه😂

از نظر من قشنگیش ب همون مشکیه اس 

ولی تو‌میتونی💪💪💪💪💪💪 تا اینجاشم ک قرمز کردی کارت عالیه

از نظر من قشنگیش ب همون مشکیه اس ولی تو‌میتونی💪💪💪💪💪💪 تا اینجاشم ک قرمز کردی کارت عالیه

فدای تو😍😂❤️❤️❤️

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

فدای تو😍😂❤️❤️❤️

خدا نکنه  

از امضات معلومه عاشقی 

بمونید براهم😍😍😍😍

خدا نکنه از امضات معلومه عاشقی بمونید براهم😍😍😍😍

آره خوشگلم🥹❤️مرسی فدات شم

خیلییی موافقم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز