2777
2789
عنوان

کودوم کار براتون سخت تره

152 بازدید | 9 پست

کودوم دسته از کارهای زیر واستون سخت تره؟

۱_اختراع  یه محصول ، ایده دادن ، طراحی کردن ، تولید کردن ، ساختن محصولات 

۲_ فروش محصولات ، رفتن به یه مصاحبه ی کاری, قرار گذاشتن با یه ادم جدید ، مذاکره کردن

تعداد رای : 20
نظرسنجی
ایده دادن طراحی ساختن و تولید محصول و اختراع
7
35%
مذاکرات فروش قانع کردن افراد مصاحبه اولین ملاقات با فرد مهم
13
65%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی رو خوشم میاد.دومی رو خیلی انجام دادم و بدم نمیاد و برای خودم سخت نیست ولی اذیت کننده اس یه کم

خیلی خوبه 😥

برای من چه پیشنهادی داری؟

من مصاحبه ی کاری رو خیلی راحت انجام میدادم ، تو دانشگاه راحت کنفرانس برگزار میکردم راحت با استادا حرف میزدم .

یه مدت هم کار تدریس انجام دادم .

ولی الان دارم واسه خودم محصول تولید میکنم و تا الان به چند تا سوپر مارکت اشنا میفروختم 

امروز میخواستم فروشم رو زیاد کنم و به سوپرمارکتای غریبه هم بفروشم ولی از چهل تا مغازه ای که  کنارشون پارک کردم تا محصولم رو ببرم و معرفی کنم فقط تو دو تاش رفتم و بقیه ش رو منصرف شدم .

که اون دو تا دونه هم خانوم بودن و یکیشون فقط شماره م رو گرفت تا در صورت خرید اطلاع بده ، یکیشون هم گفت بعدا که صاحبکارش اومد دوباره برم .

به نظرت چه جوری پرو بشم؟ 😥 تازه خیر سرم تو دانشگاه بین رفیقام از همه پرو تر بودم نمیدونم چرا الان تو این موقعیت خجالتی شدم 😥

اگه نتونم فروشم رو زیاد کنم هیچوقت موفق نمیشم و همه زحمت ها و تلاش هام به فنا میره 😥

خیلی خوبه 😥برای من چه پیشنهادی داری؟من مصاحبه ی کاری رو خیلی راحت انجام میدادم ، تو دانشگاه راحت کن ...

طبیعیه این حست منم همینجوری بودم البته بر میگرده به زمان دبیرستانم. چند دفعه اول خجالت می‌کشیدم ولی بعدش نه عزق خجالتم ریخت 😂 حتی همون اوایل از کم رویی صدام بالا نمیومد کم کم جاهای زیادی رفتم تا تونستم ارتباطم رو بهتر کنم و خجالت نکشم

من عاشق شیرینی و کیک درست کردن بودم. راستش اصلا همچین فکری نداشتم ولی به پیشنهاد خواهرم به قنادی محله میدادم و خب زیاد ادامه ندادم بعد اینکه کار پیدا کردم دیگه درست نکردم. 

طبیعیه این حست منم همینجوری بودم البته بر میگرده به زمان دبیرستانم. چند دفعه اول خجالت می‌کشیدم ولی ...

چه قدر عالی 😍😍😍😍 

موفق باشی عزیززمم 😍

پس با تمرین زیاد و تکرار اون کار ادم کمکم حرفه ای میشه اره ؟ 

اون شیرینی فروشی ها چند تاشون قبول میکردن و از شما محصول میخریدن .

اصلا چه مدلی شروع کردی به معرفی کردن خودت و چه قدر طول کشید تا راحت خودت رو معرفی کنی؟