2777
2789
عنوان

آب دهان

270 بازدید | 28 پست

سلام دختر من ۲ ماه و ۲۱ روزش هست

الان یه چند روزی میشه که همش یه بند آب دهنش میاد مثل بچه ایی که میخواد دندون در بیار

همش هم دستش رو تو سرو صورتش میکشه

شیر خودمم الان ۳ روز دیگه نمیخوره که بگم به خاطر مواد غذایی که خوردم و سردیش شد

کسی میدونه میتونه از چی باشه؟؟

خب شاید بچه اب دهنش زیادی و به اصطلاح تف تفوئه.جیییگگگرررم.

خیلی باحاله.

حالا جدیش هم اینکه ببرش دکتر خیالت راحت بشه.دست کشیدن تو سروثودت عادیه دختر منم دوماه و نیمشه همه اش صورت خودشو میگیره و درگیره باهاش.

بچه های داداش من اب دهنشون خیلی زیاده و کلا تفی ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید بچه اب دهنش زیادی و به اصطلاح تف تفوئه.جیییگگگرررم. خیلی باحاله. حالا جدیش هم اینکه ببرش د ...

فقط همین چند روز اینطوری شد 

بچه های برادرتون و دکتر نبردین 

شیر خشک میخورن یا شیر مادر

ولی شیر خشک نده حتما حوصله کن و سینه ات رو بزار دهنش.اصلاهم ناراحت نباش که گرسنه است شیر شیشه بدم بخ ...

شیرم اول خیلی زیاد بود طوری که لباسم همش خیس بود ولی الان با اینکه ۳ روز شیر نخورد اصلا نداره

فقط همین چند روز اینطوری شد  بچه های برادرتون و دکتر نبردین  شیر خشک میخورن یا شیر مادر

نه بابا مگر چیه که ببره دکتر.کلا که برای چکاپ میبده دیده دکتر مساله ایی نبوده.میگم شما برای اطمینان خاطر ببر گوش هاشو معاینه کنه خیالت راحت بشه.مطمئن هم باش چیزیش نیست فقط چکابه

بله

عزيزم دختر منم بعد دو ماهگي اينطوري شد.فكر كردم داره دندون درمياره.نگو چون مغز و فهمش داره رشد مي كنه ادايي شده.😇😇😇

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
شايد شيرش عوض شد واس همون دقيق يادم نمياد ولي گمونم دختر من ٤ماهگي اب دهن ريختنش شروع شد ٨ماهگي ...

دخترم کولیک داشت شربت کامی وی و قطره کولیکید میخوره 

شیرش اول نان بود ولی به خاطر دل دردش ببلاک کامفورت میخوره

شیرم اول خیلی زیاد بود طوری که لباسم همش خیس بود ولی الان با اینکه ۳ روز شیر نخورد اصلا نداره

خب منم روزلی اول همه اش لباسم خیس بود باید مدام پارچه میراشتم تو لباس زیدم.ولی الان اصلا خب طبیعیه خوردنش بیشتر شده دیگه اونقدر سینه ها مثل اول پر نیستن.همه همینطورن بچه اولمم همینطور بود.اصلا فکر نکن که شیر ندارم.هرچی بیشتر مک برنه بیشتر میاد فقط حوصله ی زیادی میخواد.ممکنه گریه کنه اذیت کنه ولی بالاخره مجبوره سینه رو بگیره