2777
2789
عنوان

بلدنيستم😋

321 بازدید | 28 پست

خانوما من تاحالا بأنك نرفتم 😂طبق شرايط همسرم ولنتاين گل و اين چيزا نخريدم بجاش فردا ميخوام برم يه كارت هديه بخرم بأنك پارسيان نزديكمونه البته كيك و يه تنگ با وسايل دست ساز خودم تزيين كردم خوبه 🤔راستي مهم تر اينكه اول برم تو بأنك چيكاركنم كلا بگين ديگه😂😂😂

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نوبت بگیر ب متصدی بگو کارت هدیه میخوای

كارت هديه ارو همون موقع ميدن!؟به نظرت گلم بگيرم ياكلون هديه ارزشش بيشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميري بانك ميپرسي ك تو كدوم باجه كارت هديه ميدن

ميري اونجا به همون مبلغ ك ميخاي پول نقد ميدي بعد ازشون ميپرسي ك امكانش هست ي نوشته ي خاص روش چاپ كنن

اخه خيلي كم اين كارو ميكنن و از كارت هاي آماده اي ك دارن ب مشتريا ميدن

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
ميري بانك ميپرسي ك تو كدوم باجه كارت هديه ميدن ميري اونجا به همون مبلغ ك ميخاي پول نقد ميدي بعد ازش ...

يعني نوبت نگيرم !؟

وقتی وارد بانک شدی یه دستگاه ایستاده میبینی دکمه را بزن یه برگه میاد بیرون شماره داره بالاش بعد ببین کدوم باجه شمارت را میخونه برو وکارت را بگو قبل نفس عمیق بکش وعضلاتت را شل کن ولبخند بزن انگار بار هزارمه میری بانک

امیدوارم خوب گفته باشم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اره همون لحظه میدن بگیر قشنگ

امروز باهم رفتيم براش گل بگيرم بعد گلاش جالب نبود اومدم بيرون بعد الان ميگم يوقت تو ذوقش نخوره گل نگرفتم 

امروز باهم رفتيم براش گل بگيرم بعد گلاش جالب نبود اومدم بيرون بعد الان ميگم يوقت تو ذوقش نخوره گل نگ ...

خب گلم بگیر یا باکس گل بگیر کارتو بزاز داخلش

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
وقتی وارد بانک شدی یه دستگاه ایستاده میبینی دکمه را بزن یه برگه میاد بیرون شماره داره بالاش بعد ببین ...

واااي مرسي دوستم عالي گفتي😍❤️🙏🏻

خوش بحالتتتتتتتت

كادو رو تصميم گرفتيم واسه ني ني خريد كنيم

شيليني و شوتولاتم كه تو تحريمم

-ديابت بارداري خر است > من هر سال حد اقل يك رولتي چند تا بسته كاكايويي  داشتم  از طرف شوهر جان امسال فقط توت فرنگيش رسيد

نوبت بگير  و مدارك شناسايي تونو كارت ملي ببريد و متصدري نوبت شما كه شد راهنمايي ميكنه

از خداشونم هست فقط نزديك ١٢ نرو كه ما ملت دقيقه ٩٠ هستيم  شلوغه

پنجشنبه ها هم زود ميبنده

.....If the need the moon , I'll bring it down myself
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز