2777
2789
عنوان

اگه فک میکنی خلاقی بیا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم بود نیومده برام چیزی

کنج اتاق .باچشمانی بارون ک مخاطبشان دیوار پوسیده و رنگ به رو رفته بود نشسته بود..
از بی کسی و بی پناهی زانوهایش را در خود جم کرده بود و مظلومانه خود را بغل گرفته بود
چشم هایش خواب را تمنا میکردند ولی او اجازه نمیداد..
مانند جسمی متحرک مخاطب چشمانش تنها و تنها دیوار بود..
حرف نمیزد و فقط برانداز می کرد اجر به اجر دیوار را..
فکرش درگیر بود در مغزش اشوب برپا بود خسته بود از این ظلم از این درد
کارش در تمام روز سکوت بود و نگاه
ب روبه رویش و فکر و خیال های تمام نشدنی مانند پرنده ای در قفس در این اتاق زندانی بود
قفسی از جنس دیوار..
ولی پرنده ها حداقل می توانند در لا به لای میله های قفس نظاره گر فضای بیرون باشند
ولی جز یک پنجره کوچک و بسته در این چهار دیوار این اتاق چیز دیگری نبود..
دور تا دورش را محاصره کرده بودند دیوار های اجری و قدیمی..
این اتاق محصور و دخترک مانند قفسی که زندانی اش قناری بود که دیگر نای اواز خواندن نداشت و ارام و ساکت بود
حصارهای کشیده شده قفسی از جنس آجر
دخترک مانند فرشته ای بی بال و بی جون در این اتاق مانده بود‌‌..
اتاقی ک سال هاست حکم سکوت برایش صادر شده بود..
و فرشته تنها توی این اتاق حق ازادی را نداشت..
همچون پرنده ای ک وجودش در قفس حق پرواز کردن را از او دریغ کرده‌‌ بود..
چیزی در این قفس محزون است ک ازاد نمی شود بغضی ک سالیان سال اشک ها و گریه های زیادی ان را نشکست بغضی پر از درد و غم!!
قلب این دختر شکست در این دیوار اجری
پر پرنده شکست در این قفس اهنی...

چطور این اومد؟

قبل اون که گفتی برا منو بنویس هیچ کامنتی ازت نیومده 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نه والا زندگیا روتین منم تو کار زندگی نامه نویسی نیستم چیزی دیدم خیلی جالب بود شاید نوشتم

اگه جنایی دوست داری اخبار جنایی هم زیاد بخون 

یا پرونده های جنایی 

من یه موقع عاشق مستندهای جنایی بودم 

یا قاتلای زنجیره ای که مثلا تو امریکا و اینا بودن 

کنج اتاق .باچشمانی بارون ک مخاطبشان دیوار پوسیده و رنگ به رو رفته بود نشسته بود..از بی کسی و بی پناه ...

یا خدا گفتم ایده بده تو که یه متن عالی نوشتی الان استفاده از این کپی رایت میشه😂خودت ادامش بده قلمت خوبه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ریپلایتون برام نمیاد چرا

ای دونت نو

اگه جنایی دوست داری اخبار جنایی هم زیاد بخون یا پرونده های جنایی من یه موقع عاشق مستندهای جنایی بودم ...

فکر خوبیه کم و بیش دنبال میکنم 

نگفتم من نوشتم ولی کپی رایتم باشه اوکیه میتونی و وقت داری بنویس

پس کی نوشته؟ 

وقت دارم منتها این ژانرو نیستم 

اخی عزیزم همین که گفتی کافیه فقط چرا ازش کینه گرفتن؟

ببین وقتی ی بچه مادرش فوت میکنه و پدرش میره زن میگیره خوب ازون زن بابا دل خوشی نداره دیگ 

و همینطور اگر بچه ای پدرش فوت شه از ناپدری خوشش نمیاد 

این دوتا دایی های من چون از پدربزرگ و مادر بزرگم کینه داشتند و همیشه اخم و تخم بود انگاری مامانم رو حاصل عشق و خوشی اون دوتا میدونستند و خوب مامانم ته تغاری و تک دختر میشه و فوق العاده مهربون و مظلوم 

اما هیچوقت دوسش نداشتند 

سالهای زیاد حدود۱۰سال پدر ومادر مریضش رو جمع و جور و پرستاری کرد بدون هیچ چشمداشتی به چیزی فقط چون خودش فرشته بود اتجام میداد 

در نهایت همه شوکه شدند وقتی دیدند از اونهمه ثروت مامانم رو محروم کردند 

حالا اینکه کار دایی هام بوده یا تصمیم پدربزرگم نمیدونم 

اما هرچ بود مامانم خیلی دلش شکست 

همیشه میگفت اگر چیزی بهم میرسید دلم میخواست تا ریال اخر براشون خیرات کنم اما محروم بود و هیچوقت نفهمید ب چه جرم و گناهی 

بعد الان مراسم ختم مامانم دایی هام ضجه میزدن و من حالت تهوع شدید بهم دست میداد😔نه میتونسنم وحشی بازی دربیارم و مجلس مامانم و خراب کنم و اونارو بیرون کنم 

ن میتونستم باورکنم و خوشحال باشم از همدردیشون باخودم 

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ببین وقتی ی بچه مادرش فوت میکنه و پدرش میره زن میگیره خوب ازون زن بابا دل خوشی نداره دیگ و همینطور ا ...

ای خدا رسم روزگار با بیگناه چیکار میکنه😔

اوم چ ژانری اوکیی؟؟

درام جنایی تابستون شاید ی فلسفی هم نوشتم