2777
2789

بی دلیل گریم میگیره خیلی ریختم تو خودم وقتی ب دوستام مشاوره میدم میبینم خودم هیچکسو ندارم بغضم میگیره با گریه بهشون مشاوره میدم حالشون خوب میشه انقد خوشحال میشم ولی من خیلی ریختم تو خودم دیگ حوصله ندارم بپرسن چیه و... الانم دارم با بغض تایپ میکنم  معده برام نمونده سرم درد میکنه غذا یبار خیلی زیاد میخورم دو بشقاب یبار ۲روزم غذا نخورم گشنم نمیشه😭😭😭 هرکی میپرسه چته میگم خیلی عالیم 

چمههه من

آره منم هیشکیو ندارم باهاش درد و دل کنم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی خندان داری حتما برو تراپیست تا ب حد من نرسیدی

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

عزیزم مشکلت چیه؟

بخدا نمیدونم دارم دیوونه میشم خودمم میام از خودم میپرسم چته ب خودمم میگم هیچی ۲دیقه بعدَ بغضم میگیره میزنم زیر گریه نفسم بالا نمیاد

بخدا نمیدونم دارم دیوونه میشم خودمم میام از خودم میپرسم چته ب خودمم میگم هیچی ۲دیقه بعدَ بغضم میگیره ...

نمیشه همینطوری که 

مشکل درسی داری؟ خانواده اذیتت میکنن؟ 

هرچی هس بگو سنی نداری ۱۷ سالته همش شاید بخاطر سنت باشه بخاطر نوسانات هورمونی 

همه اینا دخیله عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792