2821
2789
عنوان

کودکان یتیم

76 بازدید | 6 پست

دوتا خانواده میشناسم ،یکیشون سه تا دختر هفت تا سیزده ساله و یه پسر پونزده ساله داره مادرشون پیششونه ولی درآمدی نداره،یه خانوداه دیگه هم هست سه تا دختر تقریبا همین سنی داره و یه پسر پنج ساله ولی هم پدر هم مادرشون فوت شده مادربزرگشون پیششونه اونا هم هیچ منبع درآمدی ندارن ،حالا میخام براشون هم لباس بگیرم هم مواد غذایی،میشه راهنمایی کنین چی بگیرم که خوشحال بشن و هم به کارشون بیاد

لباس حتما شورت باشه توشون . تیشرت و جوراب و مانتو اگر تونستی 

خوراکی . ماکارانی. نوار بهداشتی . برنج اگر تونستی . یکی دوتا چیپس . حبوبات مرغ دل مرغ جگر مرغ سیب زمینی . روغن . تخم مرغ و مقداری میوه .اگر تونستی در حد نفری یدونه خودکار برا بچه هاشون بگیر .

ایشالا ک خیره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لباس حتما شورت باشه توشون . تیشرت و جوراب و مانتو اگر تونستی خوراکی . ماکارانی. نوار بهداشتی . برنج ...

مرسی عزیزم،براشون رب گوجه،ماکرونی،مواد شوینده،دسمال کاغذی،شکر،کره و مربا،آبمیوه گرفتم

فردا هم میرم مرغ و تخم مرغ و میوه و پنیر و ماست و روغن 

و برنج ،بیسکویت و شکلات میگیرم،برای دخترا هم هر کدوم یه دونه شال ،جوراب و گل سر ،شورت هم گزینه ی خوبیه 

خدا خیرت بده منم تا جایی که تونستم برای همچین خانواده های لباس و مواد غذایی بردم چیزایی که هم نیازشونه هم دلشون شاد شه لباس راحتی و بیرونی خوش رنگ دمپایی کفش دفتر مداد رنگی شامپو صابون مسواک خمیر دندون بچه گانه 

با مداد غذایی هم برنج روغن ماکارونی عدس لوبیا سویا رب

چای شکر قند تخم مرغ پنیر شیر شیر خشک گاهی وقتا گوشت مرغ میبرم

کاربر97✅از حدت نگذر🚫بلد نیستی حرف بزنی ریپ نزن❌

مرسی عزیزم،براشون رب گوجه،ماکرونی،مواد شوینده،دسمال کاغذی،شکر،کره و مربا،آبمیوه گرفتمفردا هم میرم مر ...

زنده باشی امیدوارم چند برابرش بیاد تو زندگی خودت تز جایی ک انتظارشو نداری 

پد بهداشتی هم گذینه ی خوبیه براشون چون چندتا دختر هستن حتما خیلی نیاز پیدا میکنن

ایشالا ک خیره

2824
2823
2791
2779
2792