نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شدم قبلا اصلا برام مهم نبود بقیه چیکار میکنن بعد الان من پشت کنکوریم امسال اینجوری شدم مثلا میبینم دوستام موفق شدن پزشکی قبول شدن میگم چرا من نشدم چرا هنور پشت موندم چرا آینده من اینجوریه ولی اونا موفق هستند چرا من مثل اونا نمیتونم باشم یا اینکه دلم می خواد تلاش کنم مثل اونا باشم💔🤍نمیدونم خیلی داره اذیتم میکنه این مورد و اینکه فکر میکنم ازشون عقبم خیلی عقب و درکل من 21 سالمه دلیل این فکرا چیه؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی خودتو با دیروز خودت مقایسه کنی میبینی چقدر تو یکسری حیطه ها ارتقا پیدا کردی و اینطور احتمال موفق شدنت و حال خوبت بالا تر میره
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
ببین اشتباهات خودتو بپذیر مثلا اون اشتباهاتی که باعث شد پشت کنکور بمونی اما خودتو مقایسه نکن ؛ ببین چطور خودتو با کسانی مقایسه میکنی که اگر اون مشکلات تورو توی سال اول کنکورت یا سال های بعد داشتن شاید بدتر عمل میکردن؟!! توام مشکلات خودتو داشتی به هر حال به هر دلیلی نشده اما این هیچ چیزی از ارزش تو کم نمیکنه ؛ تو خیلی پخته تر شدی نسبت به قبل اصلا به خودت فکر کن چه جوری تونستی دووم بیاری این همه مدت ؟! خیلیا جا میزنن همون سال اول پشت کنکور ؛ به خودت و توانایی هات فکر کن ؛ مسیر خودتو با هیچکسی مقایسه نکن همیشه مقایسه بین دوتا چیز مشابه اس چطور ممکنه مسیر متفاوت رو با هم مقایسه کرد که هر کدوم منحصر به فردن؟!