2777
2789
عنوان

خجالت

87 بازدید | 8 پست

وقتی میخام با یه نفر غریبه حرف بزنم ، یهو استرس میگیرتم و احساس میکنم صدام میلرزه ، تو جمع غریبه هم همیطور هستم و احساس میکنم صورتم تیک عصبی میگیره هی لپام تکون میخوره انگار نمیدونم میفهمید چی میگم ، اگه کسی راهکار داره بگه 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

اعتماد بنفس داشته باش ، مدام با خودت تکرار کن من چیزی کم ندارم ، سعی کن آروم آروم روی روابط اجتماعیت کار کنی

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چون زیاد با ادما ارتباط نداشتی

منم دیروز بعد کلی مدت رفتم مهمونی یلحظه اصن یادم میرفت چطور جلو جمع غذا بخورم 

فک کنم اعتماد بنفست رو ببری بالا موقع حرف زدن سعی کنی تو چشای بقیه نگا کنی و با ادمای بیشتر ارتباط بگیری یا تو اجتماع بیشتر باشی درست شی

هر چي زودتر بري تو جمع زودتر عادي ميشه نذار بزرگتر بشي چون زشته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هر چي زودتر بري تو جمع زودتر عادي ميشه نذار بزرگتر بشي چون زشته

سی سالمه 🙄 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
شاید چون زیاد با ادما ارتباط نداشتیمنم دیروز بعد کلی مدت رفتم مهمونی یلحظه اصن یادم میرفت چطور جلو ج ...

چطور اعتماد به نفسم بالا ببرم؟

چطور اعتماد به نفسم بالا ببرم؟

خودم فعلا تو این مرحله گیر کردم😂😭

ولی فک کنم به خودت برسی ویژگی های ظاهری یا اخلاقی یا رفتاریت که باعث میشن خودتو کمتر از بقیه بدونی رو سعی کنی رفعش کنی مثلا من از وقتی تپل شدم خیلی بیشتد اعتماد بنفسم خراب شده بعد کنکور باید لاغر کنم

یا خیلی زیاد با بقیه صمیمی میشم یا یچی میگم ک نباید بگم و سعی کنم ی کوچولو سرسنگین تر باشم نسبت ب الانم 

یا پوستم از وقتی خیلی جای جوش مونده روش حس خوبی ندارم یا اینکه قوز میکنم یا لباسام خیلی خفن نیستن  یا موهام میریزن یا ب هرچیزی میخندم جلو بقیه

نمیدونم شاید اینا واس بقیه مهم نباشه ولی باعث شده خودمو کمتر درحد بقیه بیینم و اعتماد بنفسم کم شده تاجایی ک میدونم بخاطر ایناس درصد زیادیش

سی سالمه 🙄

من فكر كردم دو سالته پس ديگه خيلي ديره برو سالمندان تا سنت نگذشته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .