2777
2789
عنوان

هویت کجایین بچه هااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 59 پست
میگم من ی دور خوندم بنظرت برم نمونه بخونم یا ی دور دیگ بخونم.مطمئنی نمیان

ببین انقد فراره این درس نمونه سوال بزار ساعت دوازده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهه مطالب خیلی اضافه شدهه؟؟؟من با کتاب قدیم خوندم😂😅حالا همون صفحه ۳۰ میاد؟

فک نکنم بیان

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

درس 2 و 3 مونده تموم شد میخام یه دور درسای 6 تا 10 رو مرور کنم

بخانیم بدانیم یا.. میخونی؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ماهم همین حدودا ولی یکم کوتاهه درساش انگیزه داره ادم

میگم  نمرع رو برگه هفت بشه قبوله ادم اگ مستمرش۱۹یا۲۰باشه امکان داره نمرع کم کنن؟!

بخانیم بدانیم یا.. میخونی؟

خوندم .چون تو مقدمه کتاب ننوشتن که نمیاد

ولی برا مرور نمیخونم 

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

خوندم .چون تو مقدمه کتاب ننوشتن که نمیادولی برا مرور نمیخونم

نمرع رو برگه هفت بشه قبوله ادم اگ مستمرش۱۹یا۲۰باشه امکان داره نمرع کم کنن؟

نمرع رو برگه هفت بشه قبوله ادم اگ مستمرش۱۹یا۲۰باشه امکان داره نمرع کم کنن؟

نه مستمرو نمیتونن تغییر بدن چون اون سایتی که دبیرا نمره وارد میکنن تا اخر اردیبهشت بسته میشه

بخون ایشالا کارت ب اینجاها نمیکشه

5 درس اخر خودش 12 نمره بارم داره اونا رو خوب بخون

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

نه مستمرو نمیتونن تغییر بدن چون اون سایتی که دبیرا نمره وارد میکنن تا اخر اردیبهشت بسته میشهبخون ایش ...

ن هویتو نمیگم.ی امتحانی رو هفت گرفتم امکان داره نمره ازمم کم از امتحان نهایبم.مستمرم ۱۹هس

ن هویتو نمیگم.ی امتحانی رو هفت گرفتم امکان داره نمره ازمم کم از امتحان نهایبم.مستمرم ۱۹هس

رو معدل کل دیپلمت اره تاثیر داره

ولی خب برا کنکور و سوابق تحصیلیت همون نمره س که رو برگه نهایی گرفتی و کم و زیاد نمیشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792