2777
2789
عنوان

هویت کجایین بچه هااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووو تا شب کلی وقته حداقل پنج درس اخر میخونم بقیه رو میذارم صبح

میگم گفتگو متنای زیر عکس بخوانیم بدانیم میان؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ترمیم دومیا باید ترمیم بزنن دوباره :))))

وای چ بدد

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من که کلا پای کتاب بودم ولی تمرکز ندارمیادم میره هی🫤

آره لعنتی خیلی فراره و کلمات قلمبه سلمبه داره،من پارسال با گریه خوندمش

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

از قبل خونده بودی؟خیلی خوب بودد

نه اصلا

سال قبلش خونده بودم ۱۴ شدم :/😂

ولی الان واقعا تمرکز ندارم

اصلا یادم نمیمونه

کاش یکی باشه بیاد با هم بخونیم گزارش بدیم به هم😬

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

اره از الان شروع کنم تا سه سه دور خودم

متنا زیر عکس بخانیم بدانیم جدولا هم میان؟

اره چون داخل بارم بندی نوشته بود ک انواع رو نام ببره و مقابسه کنه

صفحه۲۷ک چیزی نداره😐😐😐😐😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792