2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی 😔

263 بازدید | 34 پست

امروز ۱۴ روز گذشته از وقتی آمپول hcg رو زدم و بی بی چک منفی شد و همش حس پریودی دارم و باز قطع میشه چند ساعت دوباره دو ساعت سه ساعتی شروع میشه و سینه هام خیلی حساس شده 

یعنی دیگه باردار نیستم ؟

کسی هست که روز ۱۴ منفی شده باشه و بعد مثبت شده باشه 

امروز هم روز ۲۸ سیکلم هست و معمولا سیکلم ۳۰ روزه هست ولی ماه پیش بعد قطع دوفامد طول کشید پریود بشم و شد ۳۶ روزه الان هم ۴ روز هست که دوفامد رو قطع کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی داری عزیزم ؟من یع دفعه تا ۷ روز بعد دوفامد اومد ‌چه قرصی خوردی که آزاد سازی زدی؟

هرکسی تنبلی داشته یاشه باردار نمیشه؟🥲

همسرم تمامِ دلخوشیم تو این زندگیه❤️…(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨

منم‌تنبلی دارم میخوام ماه بعد لتروزل بخورم چند دوره هست که استفاده میکنی چند سالته؟

من همین ماه اولین بار هست کلومیفن خوردم و یک ماه هم لتروزول خوردم سه ماه پیش که کیست شد 

من همین ماه اولین بار هست کلومیفن خوردم و یک ماه هم لتروزول خوردم سه ماه پیش که کیست شد

خب هنوز اگه ماه اوله نگران نباش ایشالله ماه بعد 

مگه آزاد سازی نزدی که کیست شد?

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
خب هنوز اگه ماه اوله نگران نباش ایشالله ماه بعد مگه آزاد سازی نزدی که کیست شد?

بنظرتون باید از موعدم رد بشه که نشون بده 

یا نه همین که روز ۱۴ منفی شده که باردار نیستم ؟

سلام عزیزم،منم دوفامد استفاده میکنم تو اقدامم ۸ماهه…دفامد وقتی استفاده میکنی ۳روزتا۲هفته بعدش امکان پریودی هست بعدقطع قرص،میگن عادیه…ولی اگ شک داری برو ازمایش بتابده از بلاتکلیفی دربیای