2777
2789

سلام عزیزم منم هفته 28 یه دفعه افتادم به خونریزی.جفتم کامل سرراهی بود..ولی آمپول پرولوتون وشیاف پروژسترون مصرف کردم وکامل استراحت مطلق شدم.  یعنی فقط دستشویی وکارهای واجب....خونریزیم قطع شد..تا آخر بارداری خوابیدموخدا را شکر به خیر گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب رفتم دكتر پله داشت افتادم به خون ريزي يك هفته هستش لكه بيني داشتم بعضي وقتها هم يكي دو قطره خون ...

عزیزم نمیدومم سایت میای یانه 

میشه بگی اخرش باکدوم دکترجراحی شدی وکدوم بیمارستان؟؟چسبندگی داشتی یانه؟

منم جفتم پایین مدل لولایینگ 

تاالنم ک هفته ۳۰هستم نرفته بالا

نگرانم راستش 

چون یبارسزارین کردم 

سونوی داپلرواس چسبندگی حفتم نوشته واس دوهفته بعد

دردداشتم ک یاشیاف بهترشدم 

ولی لکه بینی نریرم

شمابهولک دیدی یااراول داشتی 

ارعملت ازدکترت راًضی بودی؟

وخدایی که بشدت کافیست
38 هفته به دنیا اومد وکاملا سالم....برای منم تشخیص چسبندگی دادن وخیلی ترسیدم اما خدا را شکر چسبندگی ...

سلام عزیزم منم جفت سرراهی دارم تا چه هفته ای از امپول و شیاف استفاده میکردی؟ممنون

سلام عزیزم منم جفت سرراهی دارم تا چه هفته ای از امپول و شیاف استفاده میکردی؟ممنون

سلام. من آمپول پرولوتون میزدم. دکترم گفته بود حتما بزن. اما من هروقت دل درد میگرفتم میزدم...اما شیاف را یک شب در میان میذاشتم. تا نزدیک زایمانم

سلام منم تو هفته هیجده رفتم سونو جفتم کامل سرراهیه الان هفته ۲۲هستم اما خداروشکر لکه بینی و خونریزی ندارم دکتر بهم گف استراحت کن اما نگف مطلق امپول شیاف اینا هم ندادن خواستم بدونم واسه عید میخوایم یه مسافرت هشت ساعته با ماشین بریم من اگه عقب ماشین دراز بکشم وهر یه ساعت یکبار پیاده بشم مشکلی پیش نمیاد ترو خدا جواب بدین؟

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم