2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

215 بازدید | 13 پست

اوضاع به سختی پیش میره ولی  هم چنان معتقدم کسی که حتی از اردیبهشت خونده باشه کارش اوکی تره

من تا اینجا کار متاسفانه فقط از زبان ناراضی بودم که اونم به کسی اعتراض ندارم جز خودم چون نمونه سوال کم حل کردم و جدیش نگرفتم.....

ولی مثلا ادبیات که سخت هم بود رو چون جدی گرفتم اعتراضی بهش ندارم.....

ولی دیروز یکی که پشت کنکوری بود گفت تو سال اولته همین امسال هر رشته ای شد برو پشت موندن فقط بدبختی میاره....یکی دیگه که رفیقش بود و از زبان هم راضی بود گفت چرا دروغ میگی...چرا توی دلش رو خالی میکنی...اگه اون رشته ای که میخوای نشد امسال...پشت بمون...چون تجربه هم داری کم اشتباه تری عین من که واقعا خیلی راضی هستم و دیگه پزشکی رو میارم و می‌خوام

حرفاش خیلی روم تاثیر گذاشت

هرچند یکی دیگه بود که اون خودش سال سوم کنکورشه تو جمعمون نشسته بود و گفت امتحان زبان اوکی بود واقعا اگر ناراضی بودی چون خنگی😐سال بعد هم بمونی همین طوری میشی و امیدی بهت نیست😏 آدم باید مغزش هم کشش داشته باشه ...که من واقعا کششی تو مغز نه تنها تو بلکه همینا(اشاره کرد به اون دو نفر کنارم)هم نمی‌بینم و به نظرم اینا هم امسال دیگه برن......😗

منم بهش گفتم تو نگران من نباش زندگی خودمه می‌دونم چجوری پیش ببرم ولی به خودت برس که امسال کارت به سال چهارم نکشه....بعد از سه سال و بعد از سه بار نهایی زبان دادن راضی از جلسه بیرون اومدن کار شاخی نیست

پ.ن:به هیچ پشت کنکوری توهین نکردم و همه تاج سر منم دوستشون دارم چون دارن برای ایندشون تلاش میکنم و از خدا می‌خوام موفق شن ولی این دختره حقش بود گوش مالیش بدم چون این هزارمین تیکش بود

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم ولی با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم فقط 20 درصد کسایی که پشت میمونن نتیجه بهتری از دفعه قبل میگیرن. حالابه دلایل مختلف مثلا میبینی طرف از جو رقابتی مدرسه اومده بیرون.. یا چون چند ساله میخونه فرسوده شده خسته شده واسه همین اکثرا خراب میکنن. اگه واقعا این توانو در خودت میبینی که کم نیاری و واقعااا رویاتو میخوای که بهش برسی پشت بمون. وگرنه نه . چون هر روز ممکنه یه مصوبه جدید بدن

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

وای چقدر بیخودی گوه خوردن 

مردم تجربه های مختلفی از کنکور و پشت موندن دارن 

اگر خودشون نتونسته باشن به رشته مورد علاقشون برسن و ریده باشن میگن وای نه نمونی ها خیلی بده و...

اگر از خودشون راضی باشن میگن بهترین تصمیم زندگیمون بود 

تو بگرد ببین چه مشکلات و فشار هایی رو باید تحمل کنی اگر حس کردی میتونی از پسش بر بیای بمون، یعنی میگم واقع بین باش سختی هارو ببین و انتخاب کن 

و جدای از اون زبان واقعا سخت بود و سوال ابهام دار زیاد داشت ، خنگ اون عقده ایه که احتمالا نصف عمرش تو آموزشگاه ها بوده و الان بعد از خوب دادن امتحان زبان دبیرستان به خودش افتخار میکنه و به بقیه میگه خنگ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جواب بی احترامی با بی احترامی نده ولی اینکه معتقد باشیم کسی پشت کنکور مونده یعنی خونده و قبول نشده غلطه ؛ خیلیا مثل من یک سال موندن پشت و هیچی نخوندن کشید به سال دوم و اینکه گفتی رفته سر جلسه کار شاخی نکرده من کاری با اون دختره ندارم حرفش خیلی زشتو نسنجیده بوده حتی اگر شوخی کرده باشه اما از نظر من که خودم پشت کنکوری ام کسی که پشت کنکوری باشه از امتحانات راضی باشه خیلی کار شاخی کرده چرا که اون از مدرسه از تدریس دور بوده و حالا دوباره شروع کرده نمی‌خوام زحمات اونایی که دوازدهم هستن رو زیر سوال ببرم ولی از نظر من که خودم تجربه کردم چقدر پشت موندن ممکنه اذیت کنه کسی راضی بیاد بیرون واقعاً کارش سخت تر از یه دوازدهمی بوده چرا که وقتی دوازدهم هستیم با مدرسه و پرسش پاسخ خو داریم و مجبوریم بخونیم و اینجوری نمرات بهتر میشه اما برای فردی که پشت کنکور مونده درسته به قول معروف زمان زیادی داره ولی این زمان زیاد عین تیغ دو لبه میمونه ؛ ممکنه یکی بگه زمان زیاد دارم پس همش کاهلی کنه ؛ اما اینکه نظر من پشت بمونی یا نه ؟! اولا امسال رو خوب بخون تا تهش برو برای اینکه حساب کار دستت بیاد خدا رو چه دیدی شاید اون رشته ی مورد علاقه ات شد ؛ اگر نشد اول بهت بگم پشت کنکور واقعاً باید اگر تصمیم گرفتی بمونی باید قوی بودن انتخابت باشه و بدونی هیچ چیز باارزشی بدون استمرار تلاش و صبر به دست نمیاد و تموم اشکالات و کاهلی های امسالتو بنویس توی برگه و جلوی دستت باشه یادآوری کن به خودت که انجام ندی و هدفتو هر روز یادآوری کن ؛ یکسال تلاش و عذاب و رنج بهتر از اینکه یک عمر توی شغلی باشی که دوسش نداری! سوالی داشتی در خدمتم💓🌸

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

منم اطرافم خیلی از پشت کنکوری‌هارو دیدم نه با وجود سال سوم بودنشون پرستاری آزاد آوردن در نهایت یا علوم آزمایشگاهی آزاد 

خیلی هم به من گفتن نمون، من گوش ندادم و امسال اولین سالیه که پشت بودم 

کسی هم نگفت بهم بی عقل یا کم توان

فقط گفتن نمون چون سال به سال شرایط سخت تر میشه و روحت خسته تر 

بنظرم نباید طعم پشت کنکور موندن رو بچشی

چرا؟ چون عادت میکنی بهش، میگی خب امسال موندم چیشد؟سال بعدم میمونم و این هرسال تکرار میشه به خودت میای میبینی مثل دوست من ۲۳ سالته و تو هنوز پشتی

ولی هرکسی یه اراده ای داره و باید شرمنده خودش نشه 

باید تلاش کنه تا برسه بهش حتی اگه چند سال پشت بمونه

منم اطرافم خیلی از پشت کنکوری‌هارو دیدم نه با وجود سال سوم بودنشون پرستاری آزاد آوردن در نهایت یا عل ...

سلام....انشاالله امسال قبول شی...به نظرم اون خانم که خودش پشت مونده بود و این حرف رو به من سال اولی زد از یه عقده و کمبود درونی رنج می‌برده...حرف درسته آدم اگه صبر داشته باشه و حدی تلاش کنه و پشت بمونه دیگه کارش به سال چندم نمی‌رسه واقعا قبول میشه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

جواب بی احترامی با بی احترامی نده ولی اینکه معتقد باشیم کسی پشت کنکور مونده یعنی خونده و قبول نشده غ ...

ممنون لطف داری سوال داشتم میپرسم...آنقدر توهین کرد به من و بقیه...و جلسات قبل هم اینا رو میگم که لازم بود این حرفا عین یه سیلی کمی بیدارش کنه..هرچند اصلا از رو نرفت و نمیره آره بهش فکر کردم دیگه یا باید تحمل کنم و صبر داشته باشم یا کوتاه بیام که این دیگه زندگیمه و جای بچه بازی نیست صبر و تحمل عین فرصت به خودمه

نمرات من تا الان اینان

فارسی ۱۹ دینی ۱۹ و نیم یا ۲۰ سلامت ۱۸ تا ۱۹ فیزیک ۱۴ و ۲۵ و  زبان ۱۸ تا ۱۸ و نیم

اگه بقیه رو ۲۰ بگیرم میتونم فیزیکو جبران کنم‌؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
فقط یه چیزی رو بهت میگمصرفا به خاطر اینکه یه درستو خراب کردی پشت نمون تک ماده بزن برو دانشگاه حالا د ...

ببین میگم خوب نشدم یعنی نرم شاید ۱۶شه وگرنه قبول که میشم...و اینکه نه واقعا ۱۲ساله دارم درس میخونم حالا سریع تسلیم شم برم یه رشته همینجوری....

وای چقدر بیخودی گوه خوردن مردم تجربه های مختلفی از کنکور و پشت موندن دارن اگر خودشون نتونسته باشن به ...

حرفات همگی منطقی هستن باید توان و صبرش رو داشت....من جواب اون رو دادم چون. دیگه بی خودی به قول خودت گوه خوری کرد

من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم ولی با توجه به چیزایی که دیدم و شنیدم فقط 20 درصد کسایی که پشت می ...

بستگی به توان ادمش داره

من میخوام پشت بمونم چون خودم میدونم امسال اونقدری که باید تلاش نکردم 

پس میمونم ومیتونم امسال قبول شم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نمرات من تا الان اینانفارسی ۱۹ دینی ۱۹ و نیم یا ۲۰ سلامت ۱۸ تا ۱۹ فیزیک ۱۴ و ۲۵ و زبان ۱۸ تا ۱۸ و ن ...

آره ولی سعی کن بقیه رو نمره بالا بگیری