اوضاع به سختی پیش میره ولی هم چنان معتقدم کسی که حتی از اردیبهشت خونده باشه کارش اوکی تره
من تا اینجا کار متاسفانه فقط از زبان ناراضی بودم که اونم به کسی اعتراض ندارم جز خودم چون نمونه سوال کم حل کردم و جدیش نگرفتم.....
ولی مثلا ادبیات که سخت هم بود رو چون جدی گرفتم اعتراضی بهش ندارم.....
ولی دیروز یکی که پشت کنکوری بود گفت تو سال اولته همین امسال هر رشته ای شد برو پشت موندن فقط بدبختی میاره....یکی دیگه که رفیقش بود و از زبان هم راضی بود گفت چرا دروغ میگی...چرا توی دلش رو خالی میکنی...اگه اون رشته ای که میخوای نشد امسال...پشت بمون...چون تجربه هم داری کم اشتباه تری عین من که واقعا خیلی راضی هستم و دیگه پزشکی رو میارم و میخوام
حرفاش خیلی روم تاثیر گذاشت
هرچند یکی دیگه بود که اون خودش سال سوم کنکورشه تو جمعمون نشسته بود و گفت امتحان زبان اوکی بود واقعا اگر ناراضی بودی چون خنگی😐سال بعد هم بمونی همین طوری میشی و امیدی بهت نیست😏 آدم باید مغزش هم کشش داشته باشه ...که من واقعا کششی تو مغز نه تنها تو بلکه همینا(اشاره کرد به اون دو نفر کنارم)هم نمیبینم و به نظرم اینا هم امسال دیگه برن......😗
منم بهش گفتم تو نگران من نباش زندگی خودمه میدونم چجوری پیش ببرم ولی به خودت برس که امسال کارت به سال چهارم نکشه....بعد از سه سال و بعد از سه بار نهایی زبان دادن راضی از جلسه بیرون اومدن کار شاخی نیست
پ.ن:به هیچ پشت کنکوری توهین نکردم و همه تاج سر منم دوستشون دارم چون دارن برای ایندشون تلاش میکنم و از خدا میخوام موفق شن ولی این دختره حقش بود گوش مالیش بدم چون این هزارمین تیکش بود