2821
2789

منم ژلیش زدم دوس دارم تو خونه پاکش کنم نمیشه

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون چسب زیرش، فقط با تراش برداشته میشه و باید دستگاه باشه. برو آرایشگاه. یجوریم بگو که مسئله برات پیش اومده فورا باید برداشته بشه. چون ناخون کارای از خدا بیخبر خوب برنمیدارن یا به تاخیر میندازن. همین امروز برو هر جا شد بردار.کاشت، بدترین عامل بهم ریختگی روحه. چون چاکراه های انرژی بدن رو میبنده و مانع رسیدن آب میشه.حتی اگه خیلی معتقد نیستی که همه نماز و روزه ها و وضو ها و غسل ها رو باطل می کنه، برو بردار برکات و انرژی مثبت به زندگیت سرازیر میشه.

اون چسب زیرش، فقط با تراش برداشته میشه و باید دستگاه باشه. برو آرایشگاه. یجوریم بگو که مسئله برات پی ...

اره دقیقاااا راست میگی همین کارو میکنم!!واسه همین میخکام بردارم وضو جیبره گرفتم این یه ماه ولی دلم طاقت نمیاره

اره دقیقاااا راست میگی همین کارو میکنم!!واسه همین میخکام بردارم وضو جیبره گرفتم این یه ماه ولی دلم ط ...

جبیره باطله.چون خودت چسبوندی. جبیره واسه وقتیه که زخمی باشه یا شکستگی چیزی باشه که امکان رسوندن آب نباشه.یعنی بدتر شه یا خون بند نیاد.این دروغ بزرگ رو کردن در ذهن مردم تا برن بکارن!همین امروز و الان برو نزدیکترین آرایشگاه و بردار.قضای نمازهاتو بخون.

جبیره باطله.چون خودت چسبوندی. جبیره واسه وقتیه که زخمی باشه یا شکستگی چیزی باشه که امکان رسوندن آب ن ...

حتما همینکارو میکنم عزیز دلم خییللللللییییی ممنونم

یه روش ساده اینه که با استون مخصوص کاشت ناخن، ناخنت رو بزن و بذار نرم بشه بعد آروم با سوهان یا چوب کوتیکول بردار. اگه استون نداری می‌تونی بذاری ناخن‌ها تو آب گرم و صابون بمونن یه کم نرم شن بعد کم کم بردار. ولی اگه خیلی سخته و می‌چسبه، راه‌حل آسون‌تر نداره و باید بری آرایشگاه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792