2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

223 بازدید | 11 پست

امروز بعد سه سال ماشین خریدیم با قرض فهمیدیم بهمون انداختن شوهرم انقد اعصابش خورد بود که نگو. گفت میخواستم بهت نگم نتونستم . یارو هم گوشیشو خاموش کرده

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی انداختن

دورتا دور ماشین رنگه. یعنی پنج تومن راحت گرون تر خریدیم. نمایش بازی کردن پدرسگا موقع بازدید ماشین چند نفر دیگه هم رفته بودن یکی با لباس صافکاری بوده سر خریدن ماشین دعوا شده و اینا شوهر منم چون زودتر رفته یارو گفته ایشون زودتر اومده و اینا بعد گفته سند بزنیم پول لازمم شوهرمم زفته سند زدن بعدا صافکاری نشون داده گفته دورتا دورش تصادف داشته 

والا من كه زنم رفتم ماشين بخرم با فروشنده رفتم يه مكانيكي تا تأييد كنه ماشين مشكلي نداره تازه صافكار ...

شوهر من خیلی وارده تو این چیزا چند روز پیش رفت یکی دیگه رو ببینه زیر و بمشو دراورد میگه امروز اصلا انگار کور شده بودم حتی درستم‌نگاه نکردم میگه باورت نمیشه انگار هیپنوتیزم بودم

فدای سرت.شکایت کنین.پیدا میشه خدا بخاد.مهم اینه ک فهمیدی همسرت توی روزای ناراحتیش روت حساب میکنه .سد ...

مرسی از دلداری قشنگت عزیزم. اتفاقا انقد خوشحال شدم ازین لحاظ وقتی بهم گفت. فدای سرش من فقط ناراحت اینم که ناراحته. مردم چه پولهایی میخورن واقعا