2777
2789
عنوان

دعوامون شد

250 بازدید | 7 پست

خب از اول میگم

روز یکشنبه دبیرمون چندتا نمونه سوال برامون فرستاد و ازم خاست که جوابشونو بدم و برا بچها بفرستم (گف‌تو‌گروه نفرست)

منم تک تک فوروارد کردم و براشون فرستادم تا امروززززز 

امروز که رفتیم امتحان بدیم قبلش چندتا برگه دست من بود دختره اومد گفت اینا چیه تو این صفحه رو برام نفرستادی😐

من نخوندم حتی کتابو😐

اومدم خونه دیدم یکی بهم پیام داده ک اومدی خونه چرا واینسادی ما‌ههمون امتحان خراب کردیم و اینا... 

همینجوری حرف میزد من‌مونده بودم ببینم چیکار کردم 😐

دیدم‌گف تو حتی واینسادی به ما برسونی ک اشتباهی که کردیو جبرانش کنی.. 

منم گفتم ازقصد ک‌نبوده من از فلانی پرسیدم‌گفت امتحانم عالی بوده 

خیلی آروم جوابشو‌میدادم دیدم چقدر بی ادبه منم مثل خودش رفتار کردم‌..

(سوالات امتحان از نمونه سوالا بود)

میگف فلانی چی می‌فهمه ک تو ازش پرسیدی 

منم گفتم اگه کتابو میخوندی میتونستی جواب بدی خارج کتاب ک نیوورده 

(چون نمره زبانم‌همیشه بالایت حتی برگه هارو هم صحیح میکنم) آخرشم گف تو دوست داری جایی باشی ک‌من هستم منم‌گفتم تو دقیقا کجاایی؟فت همین ک‌تو مشاوره‌ تحصیلی گرفتی ک به من برسی 

منم جواب دادم چیزی نداری ک‌بخام برسم🤣 یا همین ایموجی

و کلی حرف دیگه...

حالا اون ممکنه بچه بازی دربیاره مامانشو بیاره مدرسه من تو عمرم مامانم بجز برای درسمو بپرسع و کارنامه کاری نکردم‌ ک بیاد 

حالا اگه مامانش اومد چجوری جوابشو بدم؟ ک‌ کم نیارم و بی احترامی نکنم مودبانه ولی ....

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 گاهی کاربری دست دونفره.. گاهی تکی میاییم🥲

الان انگار شما یادت شده چندتا از نمونه سوالات و برا بچه ها بفرستی درسته؟

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان انگار شما یادت شده چندتا از نمونه سوالات و برا بچه ها بفرستی درسته؟

بله من فووارد کرذم انگاز یکیشون براش ارسال نشده بود

بله من فووارد کرذم انگاز یکیشون براش ارسال نشده بود

اگه فردا مامانش و آورد یا هرکسی دیگه باز خواستت کرد دقیقا همین و بگو 

بگو من ارسال کردم منتهی موقع ارسال یکی از برگه ها لغو ارسال خورده این مورد وقتی جمعیت زیاده ممکنه پیش بیاد خیلی طبیعیه 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

اگه فردا مامانش و آورد یا هرکسی دیگه باز خواستت کرد دقیقا همین و بگو بگو من ارسال کردم منتهی موقع ار ...

همینو میگم  اره 

من به دبیرمونم پیام دادم و توضیح دادم آخه من خودم از دبیر سوالا رو گرفتم زورم میاد می‌تونستم براشون نفرستم و چیزی نگم  دبیره گفت اگه دوست داری بفرست

همینو میگم اره من به دبیرمونم پیام دادم و توضیح دادم آخه من خودم از دبیر سوالا رو گرفتم زورم میاد م ...

دیدی خیلی رو اعصابتن بگو من اشتباه کردم براتون فرستادم حق این و داشتم نفرستم حالا با این اخلاق و ادبیات دخترتون از این به بعد اصلا خودم و خسته نمیکنم به من چه 

دیدی خیلی رو اعصابتن بگو من اشتباه کردم براتون فرستادم حق این و داشتم نفرستم حالا با این اخلاق و ادب ...

مرسیییی  همینو میگم🤭