2777
2789

با دوستم چت میکردم بهش گفتم تو چیکار می‌کنی شوهرت به حرفت گوش میده ؟ اون بدبخت هم می‌گفت خیلی وقتا گوش نمیده اصلا

خلاصه در این مورد چت میکردیم بعد گذشت دیدم شوهرم رفته داره چتارو میخونه 

( منم همیشه چتای گوشیش رو میخونم چون اصلا بهش اعتماد ندارم:|)

الان خیلی برام بد شد نه؟

چه کار زشتی میکنین هردو

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد کا هر دوتون زشته حریم شخصی این وسط کشکه؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چه کار زشتی میکنین هردو

من بیشتر وقتا میخونم تا اون 

اما شوهرم بهم خیانت کرد و می‌دونه من با این دوستم خیلی صمیمی هستم 

مطمعنم به‌خاطر اون چتاش رو میخوند ببینه من درمورد خیانتش به این دوستم گفتم یا نه

سلام چرا بهش اعتماد نداری

چون بهم خیانت کرد 

اون زیاد چتای منو نمی‌خونه اصلا 

اینو هم بخاطر این خوند چون میدونه من با این دوستم خیلی صمیمی هستم میخواست ببینه من چیزی از خیانتش گفتم به این دوستم یا نه

چقد بدم میاد 

دوستتم اینجوری بود شوهرش میومد پیام های گروه دوستانه ما رو میخوند واقعا زشته اگه به هم اعتماد ندارین و حریم شخصی ندارین 

حداقل حریم خصوصی دیگران رو رعایت کنین 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این ک همسر شما (خانم یا اقا فرق نداره) بین شما هیچ حریم شخصی ای نداره این درسته ولی این درمورد رفیق مادر و خواهر همسرتون صدق نمیکنه حرفی ک رفیقم ب من میزنه صد سال سیاه نمیتونه پیش همسرم بگه و اگ من بزارم همسرم ببینه توهین ب شخصیت دوستم کردم

زنو شوهر باهم حریم شخصی نداشته باشین ولی حریم شخصی دیگرانو نشکنین

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

من بیشتر وقتا میخونم تا اون اما شوهرم بهم خیانت کرد و می‌دونه من با این دوستم خیلی صمیمی هستم مطمعنم ...

خیانت کرد بازم ب پاش موندی!!

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه