2777
2789

طنز مذهبی🍃💠🍃

✨شخصی بعد از نماز در بلندگو گفت:

آهای مردم همگی گوش کنید!

میخواهم کسی را به شما معرفی کنم

که قبلا دزد بوده، مشروب و مواد مخدر

مصرف میکرده، زناکار و خلافکار بوده و هیچ گناهی نیست که مرتکب نشده باشه ولی اکنون خدا او را هدایت کرده و همه چیز را کنار گذاشته است..

✨بعد گفت: بیا احمد جان بلندگو را بگیر و خودت برای مردم تعریف کن که چطور توبه کردی!

احمد آمد و بلندگو را گرفت و گفت:

مردم من یک عمر دزدی میکردم،معصیت میکردم،مال حروم میخوردم

خدا آبرویم را نبرد!

اما از وقتی که توبه کردم این ملا هیچ کجا برای من آبرو نذاشته

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی توی كوپه قطار با یك خانم غریبه همسفر بوده. شب خانمه میره تخت بالایی میخوابه و مرده تخت پایینی. ...

🙈🙈😆😆😆

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ی روز ی مرده میخوره ب نرده برمیگرده😑نخندی میزنمت

😣😣😣😣

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

چی شد جوکاتون تموم شد؟☹

زن وشوهر و مادرشوهر داشتن تلویزیون میدیدن،

زنه گفته حالم خوب نيست میرم اتاقم دراز بکشم،بعدازکمی شوهر، ازمادرش اجازه میگیره بره سری به زنش بزنه....

برگشتنش طول کشید و زیپ شلوارش بازبود!!!

مادرش پرسید، حال زنت چطور بود؟؟؟

گفت یکمی سرفه میکرد و تبش بالا بود، دواش رو دادم و انشاالله بهترمیشه.

مادرش گفت، الحمدلله، پس حالا دره داروخانه روببندتادکترسرمانخوره😶😂

زن وشوهر و مادرشوهر داشتن تلویزیون میدیدن، زنه گفته حالم خوب نيست میرم اتاقم دراز بکشم،بعدازکمی شوه ...

وای خداا😆😆😆😆