2777
2789

ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻤﻬﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ:

ﺯﻧﻪ ...

ﺑﺎﺭﻭﺳﺮﯼ ﻭ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻪ ...

ﻣﺮﺩ  ﻫﻢ ﺭﻭ مبل ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻪ ...

ﺗﻮقسمت ﺑﻌﺪﯼ ﺯﻧﻪ  ﺣﺎﻣﻠﺴﺖ  !!!!

ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ   ﮔﺮﺩﺍﻓﺸﺎﻧﯽ  اسلامی  ﮔﻮﯾﻨﺪ😂

😜

خدایا شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی نیسان  پر گوجه تو خیابون داشته میرفته ی گوجه از توش میفته داد میزنه گوجه هااااااااااا گوجه ه ...

ياد حبيب افتادم تو ليسانسه ها😂😂

بوممم شد رب گوجه فرنگي😂😂

http://yasamin99.blogfa.com/

زنگ زدم دفتر پاسخگویی مسائل شرعی

گفتم حرام جدید چی داریم ؟ اعلام کرد:

نگهداشتن همزمان مربای مجید و عسل در یخچال

بعلت مونث و مذکر بودن شرعا حرام است😂

مگر اینکه در یخچال باز باشد..😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

😂😂😂😀😀😀😀والا با این گرونی

کادو نخریده بود یدونه از شکلات تلخهاشو بهم داده میگه گفتم وسیله جاگیره توام خرت و پرت دوس نداری😆😆😆😆😆

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌

امروز رفتم کافی شاپ دیدم همه با مخاطب خاصشون نشستند

منم تنها بودم. خیلی حسودیم شد

گوشیو گرفتم در گوشم  داد زدم:

بدبخت بیا خواهرتو ببین تو کافی شاپ پیش یه پسره نشسته...

همه دخترا فرار کردن ...😂

آی حال کردم آی دلم خنک شد

برگی از خاطرات یک آدم مجرد📿😂😂

‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌  ‌

خدایا شکرت  

مردی توی كوپه قطار با یك خانم غریبه همسفر بوده. شب خانمه میره تخت بالایی میخوابه و مرده

تخت پایینی. نصفه شب خانمه میگه سردمه، كاش شما میتونستی میرفتی ... ...از مأمور قطار

برام پتو میگرفتی. مرده میگه میخوایی خانم امشب فرض

كنیم زن و شوهر هستیم تا هردومون گرم شیم؟ خانمه كه همچین بگی نگی

از پیشنهاد بدش نیومده بوده میگه باشه حاضرم. مرده میگه پس پاشو خودت برو پتو بگیر، برای

منم یه چایی بیار !

تو روح آدم منحرف 😂😂😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ...

😂😂😂

http://yasamin99.blogfa.com/