2777
2789
عنوان

بچه دوم میارید

804 بازدید | 88 پست

اگ بارداری سختی داشته باشید تنها مشکلتون همین ویار بارداری باشه بچه دوم میارید؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها مشکل ویار باشه بله 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

با سلام ،با وجود ویار شدید و وحشتناک بچه دوم رو اوردم ،به عشق بچه ی اولم که تنها نباشه ،تا به امروز هیچ کسی به وحشتناکی بارداری خودم ندیدم ،تا روز آخر استفراغ میکردم و در یخچال شوهرم باز میکرد و وسیله برمیداشت و خیلی خیلی چیزهای دیگه

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

من با توجه ب شرایط جامعه میگم بچه دوم اشنباههولی یه ویار چند ماهه رو میشه تحمل کرد

البته اگ منظورت نا امنی و مسائل حجاب هس اره ولی ماالی اگ منظورت مشکلی ینیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه ویار سخت

من تا تو اتاق عمل ویار داشتم و استراحت مطلق بودم عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ویار ۴ ماههولی اون بچه ۸۰ ساله باید تو جامعه زندگی کنه با این شرایطاون ۸۰ سالو ببییند نه اون ۴ ماه و ...

ویار من هشت ماهه اره خب اب و برق نیس ولی ما سعی کردیم رفاه فراهم کنیم برا بچه اولمون موتور برق گرفتیم برق بره کولر اتاق دوازده هزار کار میکنه

با سلام ،با وجود ویار شدید و وحشتناک بچه دوم رو اوردم ،به عشق بچه ی اولم که تنها نباشه ،تا به امروز ...

مال من چهار ماه نبود ،عین ۸ ماه ویار داشتم ،سوزش سرمعده ،اسید معده تا گلوم می رسید ،چندتا خواهر دیگه دارم هیچکدوم ویار نداشتن مامانم هم گفت یکبار هم تهوع نداشتم حالا من بدبخت ،،،،،هی گذشت خدا رو شکر دو تا  فرشته دارم همجنسن و همبازین 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔