2777
2789

بعضی از زنام خیانت کارن

فقط مردا نیستن ک

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی انقدر سخته متعهد بودن؟

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

چند درصد؟ بیشتر آقایونن

به درصد نمیتونم بگم...

ولی میدونم چون تو همین نی نی سایت دیدم خانمایی که خیانت کردن و بعدم زندگیشونو میخاستنو قصد برگشت داشتن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بعضی از زنا و دخترا راحت شدن مردا هم استفاده میکنن مردا خیانتم نخان بکنن ی سری ی جوری میان و عشوه میان انگار اتاق خوابه 

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه 

به درصد نمیتونم بگم...ولی میدونم چون تو همین نی نی سایت دیدم خانمایی که خیانت کردن و بعدم زندگیشونو ...

این تاپیکه که پر بازدید شده تو صفحات اخر یه محسن 1371 یه حرفایی زده برو بخون 

تاپیکه
اگه شما بودین خیانت رو می بخشیدین

بعد از چند سال زندگی تکراری میشهبخاطر همین دنبال هوای تازه هستن اقایون

تاپیک خوندم همین امروز و دو روز پیش 

که تو عقد و نامزدی هم خیانت دیدن 

یا شب عروسی