اما ژاپنی ها زبونشون،یسری فرهنگاشونو خیلی دوس دارم
بخصوص صنعت انیمه سازیشون خیلی قویع.
اصلا انیمه ها برای بچه ها مناسب نیس چون درکشون سخته:)
منکه عاشقشونم
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
همینا که یهو استوپ میشه و یکی داره حرف میزنه که مثلا اینه؟!
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
همینا که یهو استوپ میشه و یکی داره حرف میزنه که مثلا اینه؟!
وات؟
انیمه ها انیمیشن های دوبعدی ژاپنی هستن که گرافیکشون خیلی خووب و بالاست.
با ژانر های متفاوت تر و جذاب تر.
و داستان های عمیق و مفهومی که برای بزرگسالاست.
اما نقص هایی هم داره،،مثل لب زنی ضعیف
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
وات؟ انیمه ها انیمیشن های دوبعدی ژاپنی هستن که گرافیکشون خیلی خووب و بالاست. با ژانر های متفاوت تر و ...
اره دیگه همونان
من نمیبینم ولی چندباری که شبکه عوض کردم دیدم که خود کارکتر لب نمیزنه و وقتی ام موقع صحبتاشون میشه روی همون کارکتر باهر مدلی که باشه استوپ میشه
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اره دیگه همونانمن نمیبینم ولی چندباری که شبکه عوض کردم دیدم که خود کارکتر لب نمیزنه و وقتی ام موقع ص ...
استوپ نمیشه که😐💔
درک میکنم شبکع های تلوزیونی کلا تصورمون رو خراب کردن با فوتبالیست ها پخش کردنشون.
اما اگه با گوشی یدونه خوبشو ببینی میفهمی از فیلم هم جذاب تره
واقعا نمیتونم انتخاب کنم چون همشون پادشاه انیمه های عاشقانه س
ولی میخوام پانکراستو بخورم:))