atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 عنوان میشه لطفا تاپیک قبلی گزارش بزنید 54 بازدید | 4 پست ممنون او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/03/07 | 08:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 نه چون خودمون تعلیق میشیم😂 بزن دیگه نمی شی فقط علت نزن خودش گفت او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
دنیا_ز_تو_سیرم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 4328 برام تاپیک اخرمو گزارش بزن لایکش کن بعد تا من گزارش بزنم برات
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9199 برام تاپیک اخرمو گزارش بزن لایکش کن بعد تا من گزارش بزنم برات ما با روح خدایی افریده شدیم خدای متعالی قسمتی از روح خودش در ما قرار داده و این بزرگترین خلق خدا بود البته ایات این میگه نمیدونم تا چه حدی من فهمیدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت