2777
2789
عنوان

در مورد فاویسم

199 بازدید | 7 پست

دوستان من بچم به دنیا اومده و بیمارستان بهم گفت فاویسم داره کیا خودشون یا بچه هاشون فاویسم دارن میخوام بدونم دقیقا چه چیزایی براش بده که مراقب باشم

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش

من داداشم فاویسمه 

دیفین هیدرامین الان یادمه 

ولی یه سری داروها هستن که منع مصرف دارن 

روی دفترچه اش حتما با ماژیک قرمز بنویس فاویسم دکتر ببینه خودتم موقع ویزیت بهش بگو خیلی داروهای گیاهی ام براش خوب نیست باقالی و سویا هم من شنیدم خطر ناکه  حتی خوردن سبزیجات زیادم 

اگه تو منطقتون حنا هم استفاده میکنین حناهم به شدت براش خوب نیس یه سرچ کن ممنوعیاتش میاد براش

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من داشتم عزیزم

تو ۶ سالگی فهمیدیم ۴ روز بیمارستان بستری شدم

تو ۱۷ سالگی نتونستم حلو خودمو بگیرم ی بشقاب باقلا خوردم دورازچشم خانوادم هیچیم نشد بعد اون دیگه همیشه میخورم حالا از کی خوب شده بودمو نمیدونم

اکثر فاویسم ها خودشون خوب میشن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم عزیزم تو ۶ سالگی فهمیدیم ۴ روز بیمارستان بستری شدم تو ۱۷ سالگی نتونستم حلو خودمو بگیرم ی ...

خداروشکر

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
بچه ها فاویسم چیه ؟؟؟ من فقط تو اینستا دیده بودم که این مدل بچه ها از لمس شدن متنفرن...برنامه محدودی ...

فاویسم با اون چیزی که شما میگی فرق میکنه گلم فاویسم حساسیت به باقالی هستش و یه سری داروها

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش
بچه ها فاویسم چیه ؟؟؟ من فقط تو اینستا دیده بودم که این مدل بچه ها از لمس شدن متنفرن...برنامه محدودی ...

فاویسم یه جور بیماری یا در واقع حساسیت خونی هست.به طوری که در برخورد با بعضی مواد غذایی و یا حتی بوییدن اونها خون به اجزا تقسیم میشه.البته اگه درست گفته باشم