2777
2789
عنوان

اورتینک

161 بازدید | 21 پست

چ کنم من با این مرض بی درمونم هم زمان ب صد ها چیز فکر میکنم ب گذشته ب اینده همه چی ی ثانیه هم نیس ک من هیچ فکری تو ذهنم نباشه بدبختانه ذهن متصوری هم دارم ب یه چیز ک فک کنم تا تهشو تصور میکنم اینا دارن عذابم میدن منو از زندگی انداختن از هدفام دور کردن 

همیشه دلم میخواست میشد مغزمو در بیارم بزارم رو میز و یه خواب عادی برم مث بقیه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

هم در دیم 

ولی درستش اورثینکه

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم در دیم ولی درستش اورثینکه

هم نیس یه چیزی بین ت و ث هس حالا این فکرو دیگه ننداز تو ذهنم😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

به چی فکر میکنی عزیزم ؟رفتار دبگران در گذشته باهات ؟اتفاقای که افتاد ؟خشم پنهان یا مشکل حل نشده ای ت ...

خیلی چیزا رفتارای خودم اشتباهای خودم طوری ک زندگیم تا اینجا گذشت کسایی که شناختم کسایی که از دست دادم ولی بیشتر به اینده فک میکنم تا گذشته اینکه کجا باشم واسه چی اومدم قراره چیکار کنم چی دوست دارم تهش کجاس 

یه سوال چقدر در روز لبنیات مصرف می کنی ؟

خیلی کم من از لبنیات فقط دوغ میخورم بقیشو خوشم نمیاد 

باید یاد بگیری ذهنتو کنترل کنی، تمرکز رو حال و همین لحظه بندازی. وقتی دیدی داری زیاد فکر می‌کنی، عمداً حواس خودتو پرت کن یا یه کار ساده انجام بده. ذهن متصور طبیعیه ولی نباید بذاری اذیتت کنه. اگه خیلی بد شده و زندگیتو خراب کرده، روش‌های تمرین ذهن‌آگاهی و مراقبه کمک می‌کنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هم نیس یه چیزی بین ت و ث هس حالا این فکرو دیگه ننداز تو ذهنم😂

چشممم خخخ

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

خیلی چیزا رفتارای خودم اشتباهای خودم طوری ک زندگیم تا اینجا گذشت کسایی که شناختم کسایی که از دست داد ...

عزیزم تازه اول جوونیته و حق داری فکر کنی چکاره ای برای چی اومدی و میخوای به کجا برسی ...

اما در حد تعادل فکر کن و اندازه نگه دار ،کمال گرا هم اگر هستی کنترلش کن که واقعا از حرکت آدمو میندازه ...

باید یاد بگیری ذهنتو کنترل کنی، تمرکز رو حال و همین لحظه بندازی. وقتی دیدی داری زیاد فکر می‌کنی، عمد ...

بخدا یه لحظه بخودم میام میبینم دیگه اصن تو این دنیا نیستم خیلی سعی کردم همه کار کردم خودمو مشغول کردم جواب نداد همه جای اتاق رو ایینه رو میزم رو دیوارا حتی بک گراند گوشیم نوشتم که فکر نکن ولی باز میرم تو فکر 

عزیزم تازه اول جوونیته و حق داری فکر کنی چکاره ای برای چی اومدی و میخوای به کجا برسی ...اما در حد تع ...

کمالگرا هم هستم شدید اگه کاری رو 1 دیقه از وقتش بگذره دیگه فلج میشم نمیتونم انجامش بدم اتاقمو تمیز کردنی باید جوری تمیز کنم انگار کسی توش زندگی نکرده و چون تنبلیم میاد اصلا شروعش نمیکنم 

همه اینا باعث میشن کل روزو سرگردون بشینم درسته باید ب ایندم فکر کنم ولی ن در حدی که فلجم کنه از زندگی بندازتم اینطوری اینده ای وجود نداره