2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به ایندم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست
خب تو دقیقا چجوری میخونی که میگی این نمره ها رو میگیری؟روش خوندنتو بگو

مثلا سلامت رو خیلیا میگفتن عجیبه درحالی که واقعا نبوده.. قشنگ ۱۸ نمره اش از سال های گذشته اومده بوده اون ۲ نمره هم یکم توجه میشود با توجه به سال های قبل میشد جواب داد... 

یعنی کم کم فردی که نخونده باشه با خوندن می‌تونه ۱۵-۱۶ بگیره.. اگه یکی فقط یه ماه قبلش هم یکم بیشتر خونده باشه قطعا به ۱۸ میرسونه چه برسه به اونی که از مهر خونده

...

و میشه بگی نمونه سوالات نهایی از چه سال هایی رو کار میکنی؟ این پی دی اف هایی ک هر درس رو جدا میکنن س ...

پک های نهایی که میذارن، مثلا الو رتبه مدیکال نوتروفیل.. از ۹۷-۹۸ تا ۴۰۳ هست.. خیلیاشون حتی شبیه نهایی هم میذارن داخل اون پک ها تو گروه های تلگرامشون هستش... 

درس به درس میخونم و میرم جلو.. بعدش هم برمی‌گردم مرور میکنم همین و بس. 

مثلا هویت رو دیروز نتونستم بخونم. امروز واقعا حوصله ام نمیکشه بشینم پای کتاب پی دی افش رو دانلود کردم از روی اون بخونم 

نه که بگم قطعی از اونا میاد اما با توجه به امتحانات قبلی، کم کم ۱۵-۱۶ رو داخل خودش جا داده 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پک های نهایی که میذارن، مثلا الو رتبه مدیکال نوتروفیل.. از ۹۷-۹۸ تا ۴۰۳ هست.. خیلیاشون حتی شبیه نهای ...

اره دارم اونو

مرسی راهنمایی کردی🤍

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

شوخی نکن بامون زبانت خوبه خو وگرنه با چهار ساعت یکم نمیشه شد

نه اتفاقا من به عمرم موسسه نرفتم پشت کنکوری هم هستم کلا یه سال دور بودم هرچی سرکلاس یاد داده بودم یادم رفته بود

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

پس بهت وحی شده

اسون بود خب فقط حجمش زیاد بود باید زمانو مدیریت میکردی وگرنه درجه سختیش نسبت به پارسال 5 از 10 بود

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

برام سواله واقعا میخونید؟ اگه می‌خونید چطور میخونید؟ نه که بگم خراب نکردما، من طول سال هیچی نخونده ب ...

نه عمومی هارو از مهر نخوندم. اختصاصیارو خوندم.فیزیک و دینی خوب دادم.الان بالای۱۶خوبه مثلا؟ 

نه عمومی هارو از مهر نخوندم. اختصاصیارو خوندم.فیزیک و دینی خوب دادم.الان بالای۱۶خوبه مثلا؟

والا براب کسی که دو روزه تو فرجه جمع کنه خوبه. 

کسی که ادعا داره از مهر خونده نباید کمتر از ۱۹ بگیره. اگه بگیره جای تعجب داره. 

...

والا براب کسی که دو روزه تو فرجه جمع کنه خوبه. کسی که ادعا داره از مهر خونده نباید کمتر از ۱۹ بگیره. ...

نه متاسفانه واسه عمومیا کم کاری کردم. حیف شد.ساعت مطالعم بالا بود ولی عمومی نخوندم

نه متاسفانه واسه عمومیا کم کاری کردم. حیف شد.ساعت مطالعم بالا بود ولی عمومی نخوندم

سخت نگیر.. تو تلاشتو بکن انشالله تراز دهی خوب باشه. افسوس خوردن کاری رو جلو نمیبره 

...