2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم غذا چلو کباب . سالاد . ترشی. سبزی. دوغ . نوشابه 

چایی . میوه .شکلات  یک نوع دسر . 

پاگشا ما هدیه نمیدیم فقط غذا میوه و خوراکی تدارک می بینیم و اگه کادوی عروسی رو نداده باشیم کادو رو میدیم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

من بودم غذا چلو کباب . سالاد . ترشی. سبزی. دوغ . نوشابه چایی . میوه .شکلات یک نوع دسر . پاگشا ما هد ...

ن کادو توی تالار دادم بهشون 

الان میخوام دعوت کنم راه دور هم هستن برعکس 

برای پاگشا و مهمونی؟ معمولا وسایل خونه هدیه میدن طلا برای مراسم عقد

وسایل خونه ک خودش خریده یا میخره من خودم خوشم نمیاد مادر شوهدم به من یه میوه خوری داد خیلی بدم اومد 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بستگی داره چقدر هزینه بخواب بکنی میتونی از لوازم کوچکخونه مثل شوکولات خوری یا میوه خوری یا حتی یه شومیز یا شال و....

غذا هم باقلا پلو با مرغ یا گوشت و سوپ یا زرشک پلو و سوپ و کنارشون فسنجون اگر خواستید غذای دوم هم بزارید 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

ی کیف و کفش شیک بنظرم بهتر از وسیله خونست چون الان همه به سلیقه خودشون وسیله خونه میخرن که تو ی سبک باشه 

مطمئن باش تو خاطرش میمونه و اینکه غذا زرشک پلو با مرغ 

پیش غذا بورک دسر پان اسپانیا بنظرم چیز جالبی بشه سالادم سالاد بروکلی و کلم درست کن