2789
عنوان

دروغ همسرم

1051 بازدید | 28 پست

من به خاطر اینکه کسی نبود امروز بچم نگه داره برم سرکار دیشب اومدم خونه مادرم تا کمکم کنه و عصر هم شوهرم گفت نیا خونه حوصله ات سر میره فردا خودم میان دنبالت. .حالا الان زنگ زده به من که من شام برام مهمون اومده دوستمه سر زده اومده . در حالیکه من میدونستم میخواهد دوستش دعوت کنه   از تو گوشیش خونده بودم . به نظرتون عکس العمل نشون ندم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو لطفا از این به بعد خواستی کسی رو دعوت کنی، قبلش بهم بگو که خونه رو مرتب کنم.

خودش میفهمه دستشو خوندی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

من بودم وقتی پیامشو ک دیدم نمیموندم شب بر میگشتم میگفتم حوصلم سر نمیره نگران نباش اونم ضد حال میخورد خخخخخ ولی حالا ک موندی هیچی نگو 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
نه به روت نیار مردا نسبت به مچ گیری واکنش نشون میدن تهاجمی رفتار میکنن

تهاجمی رو خوب اومدی

واقعا همیشه میخوان دست پیش بگیرن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

نه بابا بذار تو استرسش بمونه, شوهر منم چند وقت پیش میخواست بره تهران جنس سفارش بده با دوستاش شمالم رفته بودن, فیلمشو تو گوشیش دیدم رمز زده بود رو فایل فیلمها که من نبینم, منم هیچی نگفتم بعضی وقتا عذاب روحیش میدم میگم انقدر دوست دارم برم شمال میگه بدرد نمیخوره بابا😁😁😐😐

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

خداراشکرایندفعه دیگه بحث خیانت نیست...

ولی زنها هیچ وقت راضی نیستن 

شوهرا حق ندارن بامادرو خواهر و دوستشونم درگوشی داشته باشن😏

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏