2821
2789
عنوان

دوتا مغرور

375 بازدید | 27 پست

وقتی بین دوتا ادم مغرور یه حسی احساس میشه و هر دو طرف تقریبا میدونن چخبره چی میشه اخر🤦‍♀️توی رابطه منظورم نیستا.قبلش.که هنوز حرفی مستقیم زده نشده و شرایطم طوریه که از نظر منطقی واقعا بعیده هیچکس کوتاه بیاد...توی این شرایط بودید یا کسیو دیدید؟چی شده اخر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو همچین شرایطی معمولاً هیچ‌کدوم کوتاه نمیان، بازی غرور ادامه پیدا می‌کنه و معمولاً هیچ چیز درست نمی‌شه. یا رابطه به کلی سرد میشه یا کلاً بی‌خیال هم می‌شن. بعضی وقتا یکی مجبور میشه خودش از این مخمصه بیرون بیاد، چون هر دو طرف غرور دارن و اوضاع قفل میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خیلی بد هست ما هم زن و شوهریم هر دو مغروریم هیچوقت حتی برای رابطه زناشویی هم راحت نبودیم و اذیت شدیم

اره واقعا حالا باز توی ازدواج و رابطه من حس میکنم دستم باز تره شایدم تو شرایطش نباشه ولییییی قبلش ک باید یکی به زبون بیارهههه واقعا مصیبته

معلومه که بده باید در راه عشق غرور نباشه اگه باشه مثل سم میمونه

ببین من از سمت خودم اسمشو عشق نمیزارم ک کاری کنم.مدل فکرمم اینه که مرد باید برای بدست اوردن زن موردعلاقش تلاش کنه.من ازش خوشم میاد ولی عشق نیست ک جسورانه رفتار کنم.دلم میخواد گفته بشه تا تازه اشناتر بشیم و تصمیم بگیرم

ببین من از سمت خودم اسمشو عشق نمیزارم ک کاری کنم.مدل فکرمم اینه که مرد باید برای بدست اوردن زن موردع ...

فک کنم هر دو لجباز هم باشین 

خب علاقه هم خوبه منم بذ حرف شما موافقم ولی نباید جوری رفتار کرد که طرف فرار کنه

تو همچین شرایطی معمولاً هیچ‌کدوم کوتاه نمیان، بازی غرور ادامه پیدا می‌کنه و معمولاً هیچ چیز درست نمی ...

پیشنهادتون چیه؟

من تنها کاری ک تونستم بکنم از پیجم ک درحال حاضر تنها راه ارتیاطمون بود حذفش کردم تا ذهنش درگیر بشه و اگه واقعا میخواد مجبور بشه بگه.ولی ار طرفیم شرایطی ک ب وجود اوردم برای ی ادم مغرور واقعا سمه.چون یبار دیگ ام این اتفاق افتاده و درکمال تعجب پیشقدم شده برای برگشت شرایط ولی واقعا نمیدونم اینبار چی میشه

فک کنم هر دو لجباز هم باشین خب علاقه هم خوبه منم بذ حرف شما موافقم ولی نباید جوری رفتار کرد که طرف ف ...

نه اینطوریم نبوده منم با رفتارام خیلی زیرپوستی بهش ی چیزایی فهموندم ک مطمئنم باهوشه ولیییی مطمین نیست چون من کلا با احترام رفتار میکنم شاید فقط گذاشته رو حساب احترامم بهش نه علاقه🤦‍♀️